Ben jij een enthousiaste ondernemer, maatschappelijk betrokken, commercieel sterk én een echte netwerker? Move wil dat alle kinderen in Rotterdam kunnen ontdekken wat ze waard zijn en heeft jou daarvoor nodig! Weet jij hoe je studenten, scholen en partners kunt activeren om met ons mee te doen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe

PROJECTCOÖRDINATOR

24 uur per week in Rotterdam

WIE ZIJN WIJ
Stichting Move koppelt kinderen die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten aan studenten. Door hen samen in actie te laten komen voor hun omgeving merken de kinderen wat ze kunnen bereiken en welke impact ze op hun eigen leefomgeving kunnen hebben. Move is in 2009 begonnen als studenteninitiatief in Utrecht. Inmiddels zijn wij landelijk actief in tien grote studentensteden en hebben al meer dan 400 Move-projecten uitgevoerd.

WAT GA JE BIJ ONS DOEN

 • Positioneren van Move in Rotterdam
 • Werven van basisscholen en studenten (met name via verenigingen);
 • Vinden van lokale financiering;
 • Begeleiden, faciliteren en evalueren van de Move-projecten;
 • Trainen en coachen van de studenten;
 • Ontplooien van nieuwe samenwerkingsverbanden met lokale partners.

WIE BEN JIJ

Jij wilt het Move gezicht zijn van Rotterdam. Je bent sociaal en maatschappelijk betrokken en wilt jongeren de kans bieden om het beste uit zichzelf te halen. Met creativiteit en durf weet je op een enthousiaste wijze studenten, scholen en financiële middelen te werven in jouw stad. Je weet van aanpakken, hebt talent voor organiseren en je bent nauwkeurig. Je bent zelfstandig maar werkt ook graag samen. Je bent sociaal, communicatief vaardig en maakt makkelijk contact met andere mensen. Je haalt voldoening uit het opbouwen en onderhouden van lange termijn relaties. Je interesse in jouw gesprekspartner is oprecht. Tot slot ben je gedreven om kansen te zien en te benutten.

WAT VRAGEN WIJ

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Eén à twee jaar relevante werkervaring;
 • Relevante connecties in Rotterdam;
 • Ondernemend type die doelgroepen en financiële partners durft te werven;
 • Commercieel sterk (op papier en in woord) om op lokaal niveau financiers te vinden;
 • Proactief, energiek en gedreven;
 • Flexibel: vermogen om snel te schakelen;

 

 

 

WAT BIEDEN WIJ
Je komt te werken bij een ambitieuze jonge organisatie met maatschappelijk betrokken en bevlogen collega’s. Samen werken wij aan mooie projecten die een positieve impact hebben op onze samenleving. Je krijgt de ruimte om met jouw ideeën te komen over hoe we nog meer impact kunnen maken. Je krijgt een marktconform salaris en we hebben een eindejaarsuitkering van 8,33%.

INFORMATIE EN REAGEREN
Ga voor meer informatie over deze vacature naar onze website. Ook kun je contact opnemen met Martijn Meinema via martijn@stichtingmove.nl. Solliciteren kan door het onderstaande vragenformulier in te vullen.

DIVERSITEIT EN VOG

Move streeft naar diversiteit binnen haar organisatie. Misschien spreekt het voor zich, maar wij nodigen sollicitanten van alle multiculturele achtergronden daarom van harte uit om te solliciteren.

Omdat wij in onze projecten samen werken met jonge kinderen vragen wij voor alle nieuwe medewerkers een VOG-verklaring (Verklaring Omtrent het Gedrag). Uiteraard betaalt Move de kosten hiervan.

move

Stichting Move

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief