Wil jij bijdragen aan impactvolle projecten waarin kinderen en jongeren hun talenten ontdekken en zich inzetten voor hun omgeving? En wil jij je inzetten voor kansengelijkheid, verbinding en burgerschap? Dan zoeken wij jou! Voor ons team in Den Haag en Leiden zijn wij op zoek naar een

Projectcoördinator 

32 tot 36 uur per week

Wat ga je doen

In de rol van projectcoördinator in Leiden en Den Haag ben je samen met de andere projectcoördinator verantwoordelijk voor de uitvoering van onze verschillende projecten in de twee steden. Samen met het team zet je je in voor kansengelijkheid en het tegengaan van polarisatie in de twee steden. Je verbindt studenten, scholen, partners en andere stakeholders aan elkaar en creëert de randvoorwaarden voor de uitvoering van onze Move-projecten. Aan de andere kant neem je initiatief om meer strategische samenwerkingen aan te gaan met andere organisaties binnen het sociale domein. Samen met de rest van het team ben je het visitekaartje van Den Haag en Leiden en omgeving. Daarbij werk je proactief aan je netwerk in de regio en weet je deze ook verder uit te bouwen en te onderhouden. Tot slot draag je mede verantwoordelijkheid voor het realiseren van de financiering van de activiteiten van Move in Den Haag en Leiden.

Wie ben jij

Wij zoeken iemand die enthousiast is over de doelstellingen en ambities van Move, en die gemotiveerd is om deze uit te dragen binnen het netwerk dat je samen met de rest van het team opbouwt. Je bent zelfstandig en durft je eigen ideeën mee te nemen en met een gezonde dosis lef te ondernemen. Samenwerking zie jij als voorwaarde voor succes. Je bent in staat anderen mee te nemen in jouw verhaal en je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Ook kun je goed overzicht houden en ben je in staat meerdere balletjes tegelijk in de lucht te houden.

Wat breng je mee

  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Leiden
  • Je hebt een actief netwerk in de regio van Den Haag/ Leiden
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt kennis van of ervaring met sociale- en maatschappelijke projecten

Wie zijn wij

Move zet zich in voor kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In onze doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun talenten en welke waardevolle positie zij in de samenleving kunnen innemen. In al onze projecten staat ontmoeting centraal: kinderen, jongeren en studenten ontdekken samen andere leefwerelden en verbreden hun perspectief. Bubbels breken en de afstand tussen mensen verkleint. Move verbindt en verruimt blikken!

Wat hebben wij te bieden

Je komt te werken bij een organisatie met maatschappelijk betrokken en bevlogen collega’s. Samen werken wij in verschillende steden/regio’s aan mooie projecten die een positieve impact hebben op onze samenleving. Wij vinden het belangrijk om een kansrijke leer-/werkomgeving te creëren waar mensen met verschillende achtergronden zich welkom voelen en de ruimte krijgen om hun capaciteiten te ontwikkelen. Samen met ons werk je aan je eigen ontwikkelplan. Daarbij krijg je de ruimte om met eigen ideeën te komen over hoe we nog meer impact kunnen maken. Het startsalaris, gebaseerd op een 36-urige werkweek en ligt tussen de € 2.500,- en € 3.200,-. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3% en bouw je maandelijks een loopbaanbudget op welke je kunt inzetten voor je ontwikkeling.

Info en reageren

Bezoek onze website of als je nog vragen hebt over deze uitdaging neem contact op met Luuk Clausing, telefoon 06-51065159 of stuur een e-mail naar luuk@stichtingmove.nl.

Ben jij onze nieuwe collega? Klik dan op de button solliciteren en verstuur je motivatie en curriculum vitae. Zolang de vacature op onze website staat kan je nog reageren.

move

Stichting Move

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief