Wil jij stagelopen bij een bedrijf dat oplossingen creëert voor de maatschappelijke uitdagingen die dagelijks de gemoederen in Nederland bezighouden? Dan is dit je kans! Diversion groeit en is op zoek naar nieuw talent voor diverse projecten. Per 1 september 2022 is er weer plek voor enthousiaste stagiairs die werkervaring op willen doen bij onze organisatie.  

Over Diversion 
Wij zijn Diversion, een snelgroeiende social enterprise. Wij ontwikkelen concrete oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Met onze programma’s helpen we organisaties in de publieke en private sector in te spelen op de voortdurende veranderingen in de samenleving en zo hun maatschappelijke impact te vergroten. Voor meer informatie bezoek onze website: www.diversion.nl. Word je enthousiast van onze missie? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Wat ga je doen? 
Je gaat samen met ons aan de slag met maatschappelijke vraagstukken waar wij ons druk om maken. Binnen jouw stage zelf, staat leren centraal. Tijdens onze eigen Academy krijg je ruimte om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling én begeleiden we je hier goed bij. Alles wat je bij ons leert breng je meteen in de praktijk door samen met je mede-stagiairs aan een eigen (interne of externe) opdracht te werken. Wil je inhoudelijk meer weten over de projecten waar je stage kunt lopen? Bekijk dan de downloads onderaan de pagina.

Wie ben jij? 

  • Je bent op zoek naar een interessante meewerkstage;

  • Je bent leergierig en wil je alles weten op het gebied van maatschappelijke innovatie;

  • Je bent enthousiast over onze thema’s en projecten;

  • Je zit in de laatste fase van je studie of bent recent afgestudeerd; zit je in een andere fase van je studie en denk je dat een stage bij Diversion passend is, laat dat dan aan ons weten.

De onderwerpen waar we aan werken zijn al net zo divers als onze collega’s. Bij Diversion maakt het niet uit wat je hebt gestudeerd of wat je achtergrond is: hier loopt van alles rond. Van campagnestrateeg tot docent. Van politicoloog tot neerlandica. Eén ding hebben we allemaal gemeen: we werken aan een samenleving waar we zelf in geloven.

Diversiteit: yes, please!  
Wij zijn op zoek naar kritische geesten die verschillende perspectieven meebrengen. Daarom is diversiteit bij ons een topprioriteit. Lees hier meer over ons diversiteitsstatement: https://www.diversion.nl/over/missie-visie.

Wat bieden wij? 
Een boeiende stage bij een groeiende organisatie met maatschappelijk bevlogen collega’s. We zijn een jong en enthousiast team en vieren graag de successen met elkaar. Ons kantoor bevindt zich in hartje Amsterdam. Je komt terecht in een informele werksfeer met ruimte voor jouw eigen inbreng, visie en ideeën: laat horen wat je vindt! We bieden je uiteraard een stagevergoeding en eventueel een reiskostenvergoeding. Het betreft een stage voor een half jaar voor 3 of 4 dagen per week (5 dagen is bespreekbaar).

Meld je aan! 
Om elkaar te leren kennen en een kijkje in onze keuken te geven, organiseren we op 15 juni 2022 vanaf 13:00 uur een E-Housemiddag. Je krijgt dan de kans om op speeddate te gaan met onze collega’s. Wij vertellen je alles over onze werkwijze, missie en visie. We laten je natuurlijk ook zien waarom het zo leuk is een stage te lopen bij Diversion. Verder vertellen we je precies wat de stage inhoudt, wat de doorgroeimogelijkheden zijn en op welke thema’s we allemaal actief zijn.

Enthousiast geworden?  
Meld je dan uiterlijk 8 juni 2022 aan voor de In-Housemiddag via deze link door de vragenlijst in te vullen en je cv te uploaden. Wij laten je dan uiterlijk 10 juni 2022 weten of je wordt uitgenodigd voor de In-Housemiddag. Is er een wederzijdse klik tijdens de In-housemiddag? Dan volgt er mogelijk nog die week een (digitaal) gesprek met de projectleider- of medewerker van het thema of project waar we een match zien

Heb je recentelijk een open sollicitatie naar ons gestuurd waarbij je interesse toonde in een stageplek bij Diversion? Dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Stuur gerust een mail naar Bibiche Klok - bklok@diversion.nl of bel naar 020 – 578 79 97. 
  
Tot snel! 
Team Diversion

Beoogde startdatum is in september 2022.  

Diversion Holding BV

Max Euweplein, 36
1017MB Amsterdam
Netherlands

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief