Als projectassistent vergroot jij onze impact door via onze projecten honderden kinderen, scholen en bedrijven met elkaar te verbinden. Bij JINC vinden wij het belangrijk dat ieder kind in Nederland dezelfde kansen krijgt.

16 uur, startdatum 1 november

Dit ga je doen

Als projectassistent ben je de rechterhand van onze projectmedewerkers bij het organiseren van de Bliksemstages en Sollicitatietrainingen. Je zorgt dat de vrijwilligers van bedrijven en de betrokken docenten de juiste informatie krijgen. Je vindt een professionele uitstraling belangrijk, denkt graag mee over hoe het beter kan en uiteraard check je altijd of alle details kloppen.

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je komt binnen, pakt koffie, en nadat je bent bijgepraat met collega’s maak je briefingspakketten klaar en zorg je voor een goede administratieve afhandeling. Dan pak je de telefoon en bel je een van onze aangesloten trainers of bedrijven, bijvoorbeeld om een briefing te geven of juist te evalueren hoe een project is verlopen. Daarna mail je bevestigingen, herinneringen en evaluaties naar bedrijven en scholen. Tot een van je collega’s je roept om ad hoc bij te springen bij het organiseren van een bijeenkomst. Daarna werk je ons CRM systeem bij en je bedenkt ter plekke een betere manier om de gegevens te verwerken.

Dit neem je mee

  • Je bent proactief, zelfstandig en nauwkeurig.
  • Je hebt ervaring met het verwerken van administratie.
  • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken of op mensen af te stappen.
  • Je woont of studeert in Rotterdam.
  • Ben je student? Dan ben je bij voorkeur nog minstens twee jaar aan het studeren.

En dit krijg je van ons

  • Een afwisselende bijbaan van 16 uur per week in de non-profit sector.
  • Een salaris van € 11,45 bruto per uur (conform de CAO Sociaal Werk), plus een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,4%.
  • Een flexibel rooster.
  • De kans om allerlei vaardigheden op te doen én een uniek netwerk op te bouwen bij bedrijven in jouw stad.
  • Een tijdelijk contract met intentie tot verlenging.

Enthousiast?

Kan je niet wachten om je steentje bij te dragen aan de missie van JINC? Solliciteer zo snel mogelijk via de actieknop op onze sollicitatiepagina: https://www.werkenbij.jinc.nl/jinc-vacaturebeschrijving/projectassistent-rotterdam 

Vanwege de AVG kunnen we geen sollicitaties beoordelen die op andere manieren bij ons binnenkomen dan via ons sollicitatieportaal.

We sluiten de vacature op 19 september. 

De telefonische kennismakingen staan gepland op 21 en 22 september.
De interviews worden in de week van 27 september gehouden.

Als medewerker van JINC zul je een Verklaring Omtrent Gedrag moeten kunnen overleggen, de kosten hiervoor worden vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over JINC

Bij JINC vinden we dat elk kind een eerlijke kans verdient. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het echter moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap.

JINC is een landelijke non-profit organisatie met ruim 130 medewerkers. Zo’n 1300 bedrijven maken onze projecten mogelijk met (financiële) ondersteuning en het vrijwillig beschikbaar stellen van medewerkers, bijvoorbeeld als trainer of coach. Zo bereiken we jaarlijks ruim 65.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam – Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief