Bij JINC vinden wij het belangrijk dat ieder kind in Nederland dezelfde kansen krijgt. Als projectmedewerker vergroot jij onze impact door via onze projecten honderden kinderen, scholen en bedrijven met elkaar te verbinden.

Dit ga je doen

Projectmedewerkers bij JINC hebben diverse verantwoordelijkheden. Als accountmanager ben jij het gezicht van JINC naar jouw contactpersonen bij bedrijven en scholen, en onderhoud je deze relaties. Als organisator zorg je dat bedrijven en scholen goed zijn voorbereid op onze projecten. En als verkoper/werver zorg jij ervoor dat nieuwe bedrijven en scholen partner worden van JINC.

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je begint de dag bij een groot consultancybureau, waar je hun eerste Bliksemstage bijwoont. Dit bedrijf heb je vorige maand zelf binnengehaald. Je kijkt mee naar het programma zodat je na afloop feedback kan geven en de relatie kan versterken: wie weet is dit een partner voor JINC? Terug op kantoor controleer je de projectplanning voor de komende maand. In CRM bekijk je welke scholen er meedoen en welke trainers je nog moet bellen om het programma mee door te nemen. Na schooltijd bel je met twee scholen om een Bliksemstage van eerder in de week te evalueren.

Dit neem je mee

 • Je hebt commerciële en projectmatige werkervaring.
 • Je bent organisatorisch en communicatief sterk en kunt overweg met uiteenlopende gesprekspartners.
 • Je hebt zakelijk en strategisch inzicht.
 • Je bent proactief, zelfstandig en nauwkeurig.
 • Je bent bevlogen en wil je graag inzetten voor een maatschappij waarin ieder kind kansen krijgt – ongeacht hun sociaaleconomische of culturele achtergrond.
 • Je woont in (de buurt van) Amsterdam.

En dit krijg je van ons

 • Een baan met impact in een inclusieve organisatie.
 • Ondersteuning bij je ontwikkeling, door middel van diverse trainingen zoals gesprekstechnieken, time management en acquisitie.
 • JINC volgt de cao Sociaal Werk met een inschaling in schaal 7 (€ 2.501 bruto per maand op basis van 36 uur) en een goed pensioen.
 • De cao hecht veel waarde aan flexibiliteit. Het individuele keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,4%) kan naar behoefte worden ingezet in de vorm van tijd of geld. Daarnaast bieden we een loopbaanbudget.
 • Een tijdelijk contract met intentie tot verlenging.

Enthousiast?

Kan je niet wachten om je steentje bij te dragen aan de missie van JINC? Solliciteer zo snel mogelijk via de actieknop op onze website.

We sluiten de vacature op 5 juli.

De eerste gesprekken staan gepland in de week van 12 juli. 

Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact op met Koen Visscher via kvisscher@jinc.nl.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met het HR-team.

Als medewerker van JINC zul je een Verklaring Omtrent Gedrag moeten kunnen overleggen, de kosten hiervoor worden vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over JINC
Bij JINC vinden we dat elk kind een eerlijke kans verdient. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het echter moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap.
JINC is een landelijke non-profit organisatie met ruim 120 medewerkers. Zo’n 1300 bedrijven maken onze projecten mogelijk met (financiële) ondersteuning en het vrijwillig beschikbaar stellen van medewerkers, bijvoorbeeld als trainer of coach. Zo bereiken we jaarlijks ruim 65.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam – Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief