CNV Internationaal is op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij je als project assistent inzetten voor de belangen van werkenden in lage-inkomenslanden door het inzichtelijk maken van resultaten en continue verbetering van processen en systemen die bijdragen aan de strategie en de activiteiten van CNV Internationaal? Heb je ervaring met projectondersteuning en projectadministratie, ben je creatief, en wil je meer leren over Planning Monitoring & Evaluation (PME) voor Lobby & Advocacy en vakbondswerk wereldwijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over CNV Internationaal

CNV Internationaal is een onafhankelijke stichting en is verbonden met de vakbond CNV. CNV Internationaal draagt bij aan Decent Work (Fatsoenlijk Werk) in Afrika, Zuidoost Azië en Latijns-Amerika vanuit de CNV-principes van internationale solidariteit, eigen verantwoordelijkheid, sociale dialoog en pluralisme.

CNV Internationaal doet dit door de positie van werknemers in de (in)formele economie te versterken via sterke sociale partners die sociale dialoog inzetten om op te komen voor werknemers in Afrika, Latijns-Amerika en AziëVerbetering van de rechten van werknemers in toeleveringsketens (en de IMVO-convenanten),  de inzetbaarheid van jongeren op de arbeidsmarkt en gendergelijkheid, zijn centrale thema’s.

Wat ga je doen als project assistent?

Wij zoeken een nieuwe collega die ons kan ondersteunen bij het uitvoeren van het PMEL-beleid en het beheren van de projectadministratie. Ook het ondersteunen van onze project managers en onze financiële afdeling behoort tot jouw takenpakket. Je bent flexibel, proactief en verbindend, zowel binnen de organisatie als naar buiten toe.

CNV Internationaal is een kleine organisatie met ambities. Wij zijn daarom op zoek naar een veelzijdige project assistent. Iemand die projectresultaten verzamelt en analyseert, de financiële kant van projecten begrijpt, onze projectmanagers ondersteunt, met voorstellen voor verbeteringen komt en deze ook doorvoert. Je hebt hart voor de rechten van werknemers in ontwikkelingslanden.

Als project assistent ondersteun je de PMEL-Coördinator en werk je nauw samen met de regioteams van CNV Internationaal en ben je mede verantwoordelijk voor het monitoren en rapporteren over de gestelde projectdoelstellingen.

Onze nieuwe collega heeft:

 • minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Finance & Control, of een vergelijkbare studie;
 • 0-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • aantoonbare ervaring met project control of projectondersteuning;
 • kennis IATI is een pre;
 • een sterk analytisch vermogen;
 • ervaring (stage) met het werken met en/of voor internationale organisaties (in Afrika, Zuidoost Azië en Latijns-Amerika);
 • uitstekende taalvaardigheid (lezen, spreken, schrijven) in het Nederlands en Engels en/of Frans en/of Spaans;
 • oog voor detail en kan nauwkeurig werken;
 • een zelfstandige en proactieve houding, passend in het team van CNV Internationaal.

Je verantwoordelijkheden zijn:

 • verzamelen en analyseren van indicatoren en verwerken in IATI;
 • ondersteunen van projectmanagers bij het opstellen van contracten;
 • ondersteuning bij het monitoren van de projectvoortgang (inhoudelijk en financieel);
 • opstellen en opvolging van facturen en betalingen;
 • maken van (financiële) projectrapportages;
 • ondersteuning van de PMEL Coördinator bij het opstellen en uitvoeren van het PME beleid;
 • controle op interne procedures;
 • communiceren met onze (vakbonds)partners in de landen over de financiële en inhoudelijke rapportages.

 

Wij bieden

Een dynamische functie voor 32 – 36 uur per week in Utrecht. Je komt te werken in een klein team van gemotiveerde en enthousiaste professionals. Er is ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van PMEL en projectmanagement.

 

Je start met een jaarcontract, verlenging is afhankelijk van gebleken geschiktheid en formatieruimte.

Salarisindicatie

Maximaal € 3.425,79 bruto per maand bij 36 uur. Inschaling op basis van opleiding en ervaring.

Meer informatie
Meer informatie over CNV Internationaal is te vinden op: www.cnvinternationaal.nl
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen via internationaal@cnv.nl of telefonisch via 06-10937139 (Tim Vergoossen, M&E officer)

Reageren
Stuur uiterlijk 31 januari je motivatie en CV in via internationaal@cnv.nl, ter attentie van Imron Sahetapy, PMEL Coördinator van CNV Internationaal, en o.v.v. ‘sollicitatie project assistent.’
De gesprekken voor de eerste sollicitatieronde worden gehouden vanaf 04 februari 2021, de gesprekken voor de tweede sollicitatieronde vanaf 10 februari 2021.
Voor deze functie wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

cnv-internationaal

CNV Internationaal

Wie we zijn en wat we doen CNV Internationaal is een onafhankelijke stichting en één van de afdelingen van CNV Vakcentrale. CNV …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief