Wij geloven dat ieder kind kind moet kunnen zijn, altijd en overal

Ieder kind kan de toekomst bepalen. Teveel kinderen groeien nu nog op in slechte omstandigheden. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Samen maken we een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal.

Dit is je kans om samen met ons duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd, want wij zoeken een:

Planner Experienceteam, 32 uur per week

Dit ga je doen

Team Particulieren is verantwoordelijk voor Marketing en Fondsenwerving voor UNICEF. Onze opdracht  is  om  zoveel  mogelijk  particuliere  donateurs  te  werven  én  supporters  te  maken  voor  het  leven.  Team Particulieren  draagt  verantwoordelijkheid  voor  een  groot  deel  van de inkomsten (zo’n euro 45 miljoen) en de groei daarvan in de particuliere markt. De meeste van deze donateurs zijn geworven via het kanaal Face to Face. Daar is het Experienceteam een onderdeel van.

Het Experienceteam is uniek binnen de Nederlandse markt. Het is een nieuw op te starten team dat verantwoordelijk is voor het werven van donateurs, het ophalen van éénmalige giften en leads. Als planner ben jij verantwoordelijk voor de logistieke operatie van het Experienceteam. Jij plant de wijken in het werfrooster, vraagt vergunningen aan bij gemeentes, beheert het materiaal (onderhoud en techniek) en regelt de logistiek rondom straatlocaties, instore locaties en evenementen en jij helpt mee met het borgen van de kwaliteit van de werving. Jij ondersteunt de fondsenwervers , zodat zij iedere dag het beste uit zichzelf kunnen halen.

Ben jij die enthousiaste en gezellige planner die de talenten van het team faciliteert, ben jij technisch en organisatorisch sterk en kun jij je vinden in onderstaande taakomschrijving? Stuur ons dan snel jouw motivatiebrief en CV via de link onderaan de pagina.

Jouw missie

Jij gaat het team dagelijks ondersteunen. Dat ga jij doen door:

 • De beste wijken te analyseren en boeken in het werfrooster
 • Straat-, evenement- en in-storelocaties te regelen waar het team het publiek kan inspireren
 • De fondsenwervers dagelijks te faciliteren met al hun materiaal
 • De materialen en technische faciliteiten op orde te houden
 • De juiste materialen op de juiste plek te op het juiste moment te regelen
 • Goed naar de kwaliteit te kijken en op basis daarvan bepalen welke support de wervers nodig hebben
 • De Channelmarketeer F2F & Experienceteam en de Teamleider te ondersteunen daar waar nodig

Dit vragen we

 • Je hebt minimaal werk en denkniveau op MBO+
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als logistiekmedewerker, logistiekplanner, supply chain medewerker of administratief medewerker
 • Je hebt ervaring in een soortgelijk functie
 • Jij bent kritisch en communicatief vaardig
 • Jij bent gestructureerd, secuur en hebt uitstekende organisatorische vaardigheden
 • Jij bent proactief, doelgericht, enthousiast en denkt altijd in oplossingen
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar en werkt ook in de avonden en ook in het weekend
 • Als fondsenwerver actief geweest in de Direct Dialogue/Face-to-face wereld is een pré
 • Jij bent een spin in het web
 • Je voelt je – uiteraard – betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking

Dit bieden we

Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen.
Ruim honderd leuke, gedreven collega’s, een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS. Onze arbeidsvoorwaarden passen bij de goede doelen sector. Het gaat om een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

Het bouwen van het Experienceteam betreft een pilot voor de duur van een jaar. Wanneer de pilot succesvol verloopt, dan zal het Experienceteam een vast onderdeel van de organisatie vormen. Help jij mee aan het bouwen van dit succes?

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Souhail Haouari, Channelmarketeer F2F & Experienceteam, bereikbaar op nummer 06-21222316.

Reageren

Solliciteren is mogelijk tot  1 juli 2021 via deze link.

De sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksronden en een case en afsluitend bespreken we de arbeidsvoorwaarden. De eerste selectiegesprekken vinden plaats in de week van 5 juli 2021.

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie. 

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 www.unicef.nl

Logo-Voor-ieder-kind-Stapel-cyaan-2017

UNICEF

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief