Nieuwsgierig, avontuurlijk en op zoek naar een mooie stage of zinvol vrijwilligerswerk? Beyond South America  een kleinschalig bemiddelingsbureau in vrijwilligerswerk en stages – helpt, koppelt en ondersteunt.

Beyond South America bemiddelt voor projecten in Zuid-Amerika. Nee, niet voor de standaard vakantieoorden, maar voor landen waar méér kan. Via Beyond South America kun je het prachtige Zuid-Amerika met hoge besneeuwde bergen, donkere jungles, bruisende steden, eindeloze stranden en een trotse bevolking leren kennen op een manier die bij jou past.

Beyond South America
Wij zijn een bedrijfje met grote dromen, en om deze dromen te verwezenlijken zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om vrijwilligerswerk duurzamer te maken. Hiervoor zullen we altijd op zoek gaan naar nieuwe partners en willen daarbij steeds weer andere doelgroepen aanspreken. Beyond South America (BSA) bestaat in dienst van Casa de la Alegria, een stichting in Cochabamba (Bolivia). Alle opbrengst van BSA gaat direct naar Casa de la Alegria.

Project
In de prachtige en levendige stad Cocabamba in Bolivia bevindt zich een Nederlandse basisschool voor kinderen van de Nederlandse expats die in Bolivia wonen. Het onderwijs wordt in het Nederlands gegeven en er is veel ruimte voor creatieve aanvulling. Op school worden regelmatig activiteiten georganiseerd van sportwedstrijden, puzzelspellen tot creatieve therapieën, dans, theater, Engelse les. Aan evenementen zoals Koningsdag of Sinterklaas mag er ook niet ontbreken.

Beschik je over je PABO-diploma of bevind je in de afrondende fase hiervan en wil je graag je werkervaring in het buitenland opdoen, dit is een perfecte stageplek voor je!

Wat verwachten we van een stagiair:

  • (Toonbare) affectie met sociaal-emotionele ontwikkeling;
  • Je hebt echt passie voor het onderwijs.
  • Je kunt leerlingen motiveren, inspireren en beschikt over een natuurlijk overwicht;
  • Je bent goed pedagogisch en didactisch onderlegd;

Daarnaast ben je:

  • Enthousiast en zelfstandig, een echte initiatiefnemer;
  • Flexibele en creatieve instelling;
  • Minimaal een basiskennis van de Spaanse taal;
  • Een professionele en proactieve houding;

Heb je de PABO-opleiding net afgerond of ben je in de laatste fase hiervan? Ben je avontuurlijk en nieuwsgierig om tijdens je buitenlandse stage kennis te maken met veel verschillende onderdelen van het onderwijs en andere cultuur verkennen? 

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Laurie IJzerman via info@beyondsouthamerica.org. Informatie over de kosten en voorwaarden vind je op: https://beyondsouthamerica.org. En wil je meer lezen over waar jouw geld aan gedoneerd wordt? Bezoek dan: casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw berichtje tegemoet!

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief