Oxfam Novib brengt wereldwijd miljoenen mensen samen met een gezamenlijk doel: een wereld zonder armoede. We zijn solidair met mensen die in hun bestaan bedreigd worden en met moedige activisten die verandering eisen. En we dagen bedrijven en overheden uit om ongelijkheid en onrecht aan te pakken. Ook in Nederland.

Oxfam Novib heeft 65 jaar ervaring in internationale samenwerking en wereldwijde campagnes. Wij vormen met 20 andere leden de Oxfam-confederatie, en zijn in 90 landen actief.

Informatie

Deadline: 22 October 2021 (midnight, CET)
Unit: Supporter Participation and Networks
Department: Engagement
Locatie: Den Haag, Nederland
Salarisschaal: 708
Aantal uur: 32/36 uur per week

 

Wij strijden voor een eerlijke wereld.

Welke ‘Organizer Producer’ komt per direct ons team versterken?

Oxfam Novib brengt wereldwijd miljoenen mensen samen die zich verzetten tegen ongelijkheid, en een eind willen maken aan onrecht en armoede. We zijn solidair met mensen die in hun bestaan bedreigd worden en met moedige activisten die verandering eisen. Bedrijven en overheden dagen we uit om hun verantwoordelijkheid te nemen. Ook in Nederland.

 

Dit ga je doen

Wij zoeken een Organizer / Producer die ons team gaat helpen in het opbouwen van een netwerk van 1 miljoen supporters voor Oxfam Novib. Je bent continu op zoek naar nieuwe plekken waar (potentiële) supporters van Oxfam Novib zijn. Dit doe je als producer van debatten & events, merk activatie op festivals en pop-up stores. Je draagt bij aan nieuwe initiatieven om mensen in Nederland in aanraking te laten komen met thema’s als klimaatverandering, ongelijkheid en sociale verandering.

Wij geloven dat elk aspect van ons werk tot een positief resultaat kan leiden. Deel jij onze visie? En wil jij de uitdaging aan gaan? Dan biedt deze functie jou en uitstekende uitdaging.

De Supporter Participation & Networks unit’s is een nieuw team en  is verantwoordelijk voor de groei van onze achterban en de activatie van ons merk in Nederland. De unit is verantwoordelijk voor het beheer van zinvolle betrokkenheid voor onze supporters, zowel offline als online. Wij ondersteunen bestaande netwerken en bouwen nieuwe, waaronder inspirerende initiatieven van jongeren. Door actief deel te nemen aan nieuwe partnerschappen en coalities, werkt de unit aan onze ambitie van 1 miljoen supporters.

 

Dit neem je mee

 • Je bent hands-on, organisatorisch en communicatief sterk:
 • Je neemt ervaring mee in de productie en redactie van events, festivals of debatten en je voelt je als een vis in het water op eventlocaties:
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werven en werken met vrijwilligers:
 • Je kunt overweg met uiteenlopende gesprekspartners:
 • Je hebt een activistische mindset. En aantoonbare ervaring, kennis of affiniteit met het activeren van merken of het in beweging brengen van grote groepen mensen:
 • Je bent in staat om meerdere projecten tegelijk zelfstandig te produceren:
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken op eventlocaties:
 • Je hebt kennis van in het bouwen van online netwerken en bewegingen:
 • Je hebt affiniteit met multi-cultureel Nederland en relevante media, (online) communities en platforms voor een diversiteit aan doelgroepen:
 • Je neemt 3 jaar relevante ervaring mee:
 • Je hebt hbo- of wo-werk- en -denkniveau:
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

 

En dit krijg je van ons

Oxfam Novib biedt voor deze positie een contract van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging. De functie is gevestigd in Den Haag, Nederland. Oxfam streeft naar een eerlijk en concurrerend loon- en voordelenpakket dat gerechtvaardigd is voor onze donateurs. Deze functie is ingedeeld in schaal 8. Het bruto salarisbereik ligt tussen de € 2.626 to € 4.039, op basis van 36 uur per week.

 

Enthousiast?

Kun je niet wachten om je steentje bij te dragen? Stuur je C.V. en motivatiebrief in via onze recruitment portal vóór de sluitingsdatum.

 

Extra informatie

 • Voor vragen over de functieomschrijving kun je contact opnemen met Stefan Verwer, Unit Manager, Stefan.Verwer@oxfamnovib.nl;
 • Alleen sollicitaties die vóór de sluitingsdatum en via ons recruitmentportaal zijn ingediend, worden in behandeling genomen;
 • Er wordt alleen contact opgenomen met sollicitanten die in overweging worden genomen voor een functie;
 • U bent in het bezit bent van een geldige werkvergunning;
 • Oxfam streeft ernaar een diverse mix van getalenteerde mensen aan te trekken die onze normen, waarden en principes delen en zich inzetten voor het voorkomen en uitroeien van elk type wangedrag, inclusief seksuele intimidatie, uitbuiting en misbruik, elke andere vorm van machtsmisbruik of gebrek aan integriteit en financieel wangedrag. We zetten ons in om het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen te bevorderen. Er wordt hoge prioriteit gegeven aan ervoor zorgen dat alleen degenen die onze waarden delen en demonstreren, worden aangeworven om voor ons te werken;
 • Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat met een bi-culturele achtergrond;
 • Onderdeel van het selectie proces is het ontvangen positieve referenties en een screening conform Oxfam beleid.
Oxfam Novib-logo

Oxfam Novib

Oxfam is a global movement of people working together to end the injustice of poverty. This means that we tackle the inequality that keeps …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief