Voor iedereen die graag eens stilte wil ervaren. Het Haus der Stille is een spiritueel centrum waar iedereen welkom is die behoefte heeft aan rust, contemplatie en even stilstaan. In de hedendaagse hectiek is dit voor veel mensen een eerste levensbehoefte geworden. Mensen kunnen hier een tijdje te gast zijn en/of deelnemen aan een cursus.

Het Haus der Stille bestaat sinds 1979. In de beginjaren zijn er enkele bouwprojecten van IBO geweest om te helpen met de opzet.

In 2019 is gewerkt aan het rolstoeltoegankelijk maken van de Place of peace. We zoeken nog vrijwilligers die in de zomer van 2020 willen meewerken.De werkzaamheden worden later bekend.

Vrije tijd
In het Haus der Stille is natuurlijk gelegenheid om zelf je rust te nemen en te mediteren. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem – men helpt je graag.

Heiligenkreuz ligt in de buurt van Graz, een leuke stad om te verkennen. Verder ben je in een prachtige omgeving. Neem je wandelschoenen mee en ga op pad!

Accommodatie
Je krijgt als vrijwilliger een eigen (evt. gedeelde) slaapkamer. Alle maaltijden worden verzorgd.

Reis
Je reist zelfstandig naar Graz. Kies je reis zo miliuevriendelijk mogelijk! Liever met de trein of de bus dan met het vliegtuig.

Meer info? Klik dan hier.

Wie zijn wij?
IBO-Nederland is een non-profit organisatie met liefde voor de wereld: avontuur, nieuwe mensen ontmoeten en een land beter leren kennen. Op een vrijwilligersproject van IBO-Nederland ligt dit allemaal binnen handbereik. Via ons kun je kennismaken met meer dan 70 kleinschalige projecten in het binnen- en buitenland die we met zorg gekozen hebben. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je zet je, vaak samen met de plaatselijke bevolking, actief in. Culturele uitwisseling, het opdoen van nieuwe ervaringen en het op een andere manier leren kijken naar anderen zijn belangrijke elementen bij onze vrijwilligersprojecten. Goed om te weten: we bestaan al meer dan 60 jaar, én we zijn een CBF erkend Goed Doel.

Meer informatie over IBO-Nederland

Op www.ibo-nederland.org vind je meer informatie over ons en onze vrijwilligersprojecten. We helpen je graag verder met al je vragen over vrijwilligerswerk in het buitenland.

St. IBO-Nederland
St. Annastraat 174
6524 GT Nijmegen
email: info@ibo-nederland.org
tel. 024 3226074

IBO-Nederland

IBO-Nederland

IBO-Nederland organiseert en ondersteunt projecten ten behoeve van mensen die hulp nodig hebben. Door de samenwerking tussen vrijwilligers …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief