Officemanager (32 uur per week)

Wij zoeken een nieuwe officemanager. In deze afwisselende functie zorg jij voor ons mooie kantoor in Den Haag, zodat onze medewerkers er prettig kunnen werken. Daarnaast kunnen directie en MT op jou bouwen: je neemt hen werk uit handen en bent van alles op de hoogte.

Over Save the Children:

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen – en daarmee de toekomst van onze samenleving – te verbeteren.

Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

 

Wat ga je doen als officemanager?

In deze functie ben je Coördinator van ons Directiesecretariaat & Facilitaire Zaken. Je werkt binnen het team Secretariaat van de ondersteunende afdeling Interne Dienst. Je baan is afwisselend en dynamisch. Zo ben je onder meer verantwoordelijk voor:

  • Facilitaire zaken: de werkruimtes, de vergaderzalen en alle voorzieningen, bedrijfshulpverlening en de contacten met leveranciers voor onder meer schoonmaak, vervoer, secretariaat en archief;
  • Het organiseren van bijeenkomsten en evenementen, samen met de inhoudelijk verantwoordelijke collega’s;
  • Agendabeheer en ondersteuning van onze twee directieleden;
  • Plannen en notuleren van de maandelijkse vergaderingen van het managementteam, bewaken van de voortgang en afhandeling van actiepunten;
  • De bezetting van het secretariaat (minimaal 1 dag per week draai je mee achter de receptie).

Wie ben jij?

De directie kan op jou bouwen: je bent proactief in je ondersteuning dus je zoekt zelf waar je hen werk uit handen kunt nemen. Je hebt plezier in agendabeheer, notuleren en organiseren. Het team Secretariaat is hecht, collegiaal en werkt zelfstandig. Jij hebt je eigen taken, maar coördineert ook de bezetting en werkverdeling binnen het team. Een prettige kantooromgeving haalt het beste uit onze medewerkers. Jij bent je daarvan bewust en zorgt ervoor dat het kantoor op orde is, de voorzieningen op peil en dat alle bijeenkomsten soepel verlopen. Je denkt mee en lost problemen op.

Wat staat er op jouw CV?

 • Opleiding: relevante opleiding (secretarieel of facilitair) op Hbo-niveau
 • Ervaring: minimaal 3 jaar in een soortgelijke functie; aantoonbare ervaring en affiniteit met notuleren en agendabeheer is vereist;
 • Vaardigheden: je kan overzicht houden, bent hands-on ingesteld en kan goed organiseren;
 • Persoonlijkheid: je hebt een servicegerichte werkhouding, bent representatief, klantgericht en discreet;
 • Extern: je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent representatief in je optreden naar externe relaties;
 • Coördinatie: je hebt een proactieve instelling en beschikt aantoonbaar over coachende capaciteiten en de sociale vaardigheden die nodig zijn voor het coördineren van een team;
 • Flexibiliteit in je werkdagen is gewenst en beschikbaarheid op de woensdag noodzakelijk. De managementteamvergaderingen zijn maandags, de Raad van Toezicht vergadert vrijdags (vijf keer per jaar).
 • Vaardigheden: je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • Praktisch: je bent gerechtigd om in Nederland te werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Wat jij doet, helpt miljoenen kinderen wereldwijd. Direct of indirect. Mooier werk bestaat niet;
 • Salaris natuurlijk. Wij volgen de salarisschalen van de Rijksoverheid op basis van een 38-urige werkweek. Deze functie wordt ingeschaald volgens salarisschaal 8 (minimaal €2.623,34 en maximaal €3.546,17);
 • Je reiskosten worden volledig vergoed, waarbij duurzaam vervoer onze norm is;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen op basis van een 5-daagse werkweek;
 • Mogelijkheid tot het sparen van extra verlof;
 • Een gunstige pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling, zoals onbeperkt gebruik van het trainingsplatform New Heroes;
 • Een menselijke werkgever, die voortdurend in ontwikkeling is. Dat betekent een plek waar je jezelf kan zijn, veranderingen mee vorm kan geven en waar je kunt doorgroeien.
 • Goed om te weten: als je aangenomen wordt, krijg je in eerste instantie een jaarcontract, met kans op verlenging.

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Waarom vragen we referenties en een VOG?

Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme.

Als kinderrechtenorganisatie die misbruik – in welke vorm dan ook – bestrijdt, willen we allereerst  kunnen garanderen dat onze eigen medewerkers zich hier niet schuldig aan maken, of hebben gemaakt. Daarom nemen we deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. En nemen we gestandaardiseerde referenties af als je bij ons solliciteert. Door te solliciteren stem je hiermee in.

Wat voor werkgever is Save the Children?

In Nederland werk je samen met ongeveer 120 collega’s maar je bent ook onderdeel van een internationaal netwerk van meer dan 25.000 collega’s in 120 landen. We zijn ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie, maar dat betekent niet dat onze organisatie onpersoonlijk is. Juist niet! Wij zorgen dat ieders stem – net zoals die van de kinderen waar wij voor strijden – gehoord wordt. Dat iedere collega zichzelf kan zijn en zich verder kan ontwikkelen.

Bij Save the Children zijn we trots op onze diversiteit. Daarom nodigen wij iedereen uit om bij ons te solliciteren, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, religieuze en/of culturele achtergrond, persoonlijkheid en/of andere zichtbare en onzichtbare kenmerken. We vieren onze verschillen, want deze zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

Sollicitatieprocedure: 

Enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie dan vóór 2 december 2021 op via het sollicitatieformulier op onze website. Sollicitaties die op een andere manier bij ons binnenkomen, nemen wij helaas niet in behandeling.
We proberen binnen 2 weken na de sluitingsdatum op je sollicitatie te reageren.

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kun je terecht bij Eva de Groot, Manager Interne Dienst: 070-3384448.

* Alle gegevens die je invult, gebruiken we alleen om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Uiterlijk 4 weken na het beëindigen van de sollicitatieprocedure, zullen we je gegevens verwijderen uit onze systemen.

save-the-children

Save the Children

Save the Children is the world’s leading independent organisation for children. We work in around 120 countries. We save …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief