Ben je een Office Assistant of Facilitair Medewerker die geïnteresseerd is in een unieke werkomgeving? Ben jij gastvrij en servicegericht? Dan zijn we op zoek naar jou.

Solidaridad zoekt een:

OFFICE ASSISTANT – FACILITAIR 

voor 24 uur per week, verspreid over 3 of 4 dagen; maandag, dinsdag, woensdag en donderdag waarbij de woensdag een vaste werkdag is.

Wat ga je doen?

De Office Assistant zorgt ervoor dat collega’s en gasten zich welkom voelen en optimaal kunnen werken. Je werkt in een klein team bestaande uit een Office Manager en een Senior Office Assistant, jullie zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor en het werken vanuit huis. De Office Assistant zorgt er graag voor dat alles op kantoor goed geregeld is. Een dag bij ons op kantoor is nooit hetzelfde en de Office Assistant gaat flexibel om met wisselende taken die op een dag voorbij kunnen komen.

Een opgeruimde koffiecorner, een fris kantoor en blije collega’s maken jouw dag geslaagd.

Tot de taken van de Office Assistant behoren:

 • Het verzorgen van koffie/thee/catering tijdens vergaderingen en het klaarzetten van de vergaderruimtes;
 • Het verzorgen van de (gemeenschappelijke) lunch;
 • Voorraadbeheer van kantoorartikelen, koffie en thee en het inkopen van de lunch en huishoudelijke artikelen;
 • Begeleiden van reguliere onderhoudswerkzaamheden op kantoor;
 • Het aannemen en intern doorverbinden van de telefoon;
 • Het ontvangen van bezoekers;
 • Ondersteunen bij mailacties richting donateurs, bestellingen en verzendingen;
 • Licht secretariële werkzaamheden o.a. inplannen van interne meetings en versturen van uitnodigingen.

Wie ben jij?

De ideale kandidaat is:

 • Servicegericht, representatief, en professioneel;
 • Proactief en collegiaal, vindt het fijn om in een team te werken;
 • Stressbestendig en werkt accuraat: kan zelfstandig meerdere taken tegelijk afhandelen in een dynamische omgeving;

De ideale kandidaat heeft:

 • Enige ervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en redelijke beheersing van de Engelse taal (spreken en lezen);
 • Goede beheersing van email en internet applicaties (wij werken in een Google omgeving);

Wat bieden wij?

We bieden een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. Je werkt in een afwisselende functie in een internationale omgeving, met eigen verantwoordelijkheden in teamverband. Standplaats: Utrecht.

Salarisindicatie: BBRA schaal 6 (min €2224,82 – max €2891,36 op basis van 36 uur) en een dertiende maand salaris. Tevens betaalt de werkgever de volledige premie voor het pensioen.

Mail je sollicitatiebrief en CV in het Nederlands uiterlijk 3 augustus 2021 naar hr-europe@solidaridadnetwork.org onder vermelding van ‘sollicitatie Office Assistant’. Je kunt je brief richten aan Francisca Hubeek, Head of Operations. In verband met de zomervakantie kan het iets langer duren dan gebruikelijk voordat je reactie krijgt. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 33 en 34.

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze functie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-272 03 13 of mail je vragen naar hr-europe@solidaridadnetwork.org.

OVER SOLIDARIDAD

Solidaridad komt in actie voor een wereld waarin alles wordt gemaakt en gekocht in solidariteit met mens, milieu en toekomstige generaties. Daarom helpen we boeren, arbeiders, ondernemers en andere ‘makers’ over de hele wereld aan meer kennis, rechten, kansen en connecties. We helpen ze een eerlijke prijs te verdienen en onafhankelijk te worden, zodat ze een goed leven op kunnen bouwen. Maar ook zodat ze banen kunnen creëren, om voor hun omgeving te zorgen. Zodat ze meer uit hun land kunnen halen voor onze groeiende wereldbevolking. En zodat ze weten hoe ze zo goed mogelijk voor hun milieu en ons veranderende klimaat zorgen. En helpen we consumenten om solidaire keuzes te maken in de winkel. Zodat iedereen geniet van de beste, lekkerste of mooiste producten. Waar elke maker een eerlijke prijs voor krijgt, om er goed van te leven. Waardoor we onze aarde sparen. Winst voor iedereen, dus. Voor meer informatie: www.solidaridad.nl en www.solidaridadnetwork.org

 

solidaridad

Solidaridad

Solidaridad is een internationaal opererende maatschappelijke organisatie. Wij hebben 50 jaar ervaring in de verduurzaming van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief