Ben je geïnteresseerd in het thema studentenwelzijn? Wil je bijdragen aan projecten die bijdragen aan het welzijn van studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou! In jouw functie als medewerker Studentenwelzijnfonds bepaal je met ons welke studentenwelzijnprojecten een extra steuntje financiering vanuit het  fonds verdienen.

De functie

De Landelijke Studentenvakbond heeft samen met het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) een collectieve zorgverzekering voor studenten. Vanuit de opbrengsten van deze zorgverzekering financieren we projectem die het mentale en fysieke welzijn van studenten bevorderen. We zijn daarom op zoek naar een medewerker die ons hierbij kan ondersteunen.

In deze functie sta je veel in contact met organisaties die een aanvraag bij het fonds willen doen, om hen te helpen de aanvraag compleet te maken. Daarnaast geef je het advies aan het bestuur van het fonds over het verstrekken van subsidie. Ook zul jij je bezig houden met de promotie van het fonds. Je werkt daarin samen een medewerker van het ISO, die ook 6 uur per week beschikbaar is voor werkzaamheden voor het fonds. Meer informatie over het fonds is te vinden op https://studentenwelzijnfonds.nl/.

Per half november komt de functie vrij voor 6 uur in de week: ideaal te combineren met je studie of een andere bijbaan!

Wie wij zoeken?

  • Je hebt passie voor studentenwelzijn.
  • Je vindt het leuk om met veel verschillende mensen in contact te staan en bent communicatief vaardig. Deze communicatieve kwaliteiten komen ook van pas bij de samenwerking met je directe collega bij het ISO en je aansturend bestuurslid.
  • Je vindt het leuk om bezig te zijn met het verbeteren van onze processen, en om te ondersteunen in het voorbereiden van overleggen over het fonds.

Praktische informatie

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en je CV vóór 27 oktober 23.59 naar Nol van Gerven (nol@lsvb.nl). Als medewerker Studentenwelzijnfonds ben je in dienst van de LSVb, maar werk je voor Studenten Goed Verzekerd. Voor meer informatie kun je bellen (06-41521865) of kijken op www.lsvb.nl.

We nodigen iedereen die zich kandidaat wil stellen uit om zich aan te melden. Met iedereen bedoelen we mensen van alle genders, etnische achtergronden, en met of zonder beperking. Ook maken je seksuele oriëntatie of geloof niet uit.

LSVb-Rood

Landelijke Studentenvakbond

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief