Beschik jij over kennis en ervaring met het doen van onderzoek en wil je het hoger onderwijs in Nederland verbeteren? Wil jij onderzoek uitvoeren naar diverse onderwijs- en student gerelateerde onderwerpen? Dan zoekt de LSVb jou! We zijn op zoek naar een medewerker voor ons onderzoeksbureau voor 8 uur per week. Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Als onderzoeksmedewerker voer je diverse onderzoeken en/of inventarisaties uit die door de LSVb worden gepubliceerd. Samen met het bestuur en je collega-onderzoeker beslis je over de onderwerpen waar je onderzoek naar doet. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het onderzoek, de bijbehorende analyses en de verslaglegging. De onderzoeken die je aflevert worden gebruikt in de media en om de standpunten van de LSVb te bepalen en ondersteunen. Naast het doen van eigen onderzoek, ondersteun je je collega’s. Je helpt hen bijvoorbeeld bij het maken van een onderzoeksopzet, het doen van statistische analyses of het nalezen van rapporten.

Het onderzoeksbureau heeft eerder onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld informatievoorziening van onderwijsinstellingen rondom sociale veiligheid, de kwaliteit van opleidingscommissies op hogescholen of psychische klachten onder studenten. Voor dit jaar staat er bijvoorbeeld nog een onderzoek op de planning over studieschulden in andere Europese landen en over stages op hbo-instellingen. Uiteraard kun je zelf meedenken over de onderwerpen waar je mee aan de slag gaat.

Wat verwachten we van jou?
Als onderzoeksmedewerker kun je je vastbijten in diverse onderwerpen, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en ontwikkeling. Daarnaast:

  • Werk je nauwkeurig en zelfstandig
  • Heb je kennis van en ervaring met het gebruik van kwantitatieve onderzoeksmethoden
  • Heb je kennis van statistiek en data-analyse en kun je werken met statistische software
  • Kun je onderzoeksresultaten op papier zetten in goede rapporten
    Kennis van financiën in relatie met het hoger onderwijs is een pré

Wat krijg je ervoor terug?
Een toffe bijbaan van 8 uur in de week in een jonge en diverse werkomgeving die we zo inclusief mogelijk proberen te maken. Je ontvangt een vergoeding van €12,00 per uur (inclusief vakantiedagen en –toeslag). Daarnaast vergoeden wij jouw reiskosten op basis van 40% korting met het OV. Op ons kantoor in hartje Utrecht eten en lunchen we samen. Ook vinden er regelmatig gezellige activiteiten voor medewerkers plaats!

Heb je interesse in deze functie? Solliciteren kan tot en met maandag 20 september. Stuur een sollicitatiebrief met je cv naar de LSVb, t.a.v. Ivy Dirksen (ivy@lsvb.nl). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen (030 – 231 64 64) of kijken op www.lsvb.nl.

We nodigen iedereen die zich kandidaat wil stellen uit om zich aan te melden. Met iedereen bedoelen we mensen van alle genders, etnische achtergronden, en met of zonder beperking. Ook maken je seksuele oriëntatie of geloof niet uit.

LSVb-Rood

Landelijke Studentenvakbond

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief