In het hart van Amsterdam staat de bruisende Academie voor Theater en Dans (ATD) die veertien bachelor- en master- en twee associate degree-opleidingen verzorgt op het gebied van dans en theater. Voor de opleiding Regie zoeken wij per 10 januari een:

 

Medewerker onderwijsondersteuning Regie (0,2 fte)

 

Wie ben jij?

Je bent iemand met kennis en vaardigheden op het gebied van planning, logistiek, administratieve organisatie en van de gehanteerde (geautomatiseerde) systemen. Je hebt vaktechnische kennis van de relevante onderwijsregelingen en kaders. Je hebt basisinzicht in de functionele verhoudingen binnen de organisatie. Je bent vaardig in het leveren en toepassen van gegevens en schema’s en in het opstellen van afgebakende onderwijsroosters of projectplanningen.

Je weet hoe je geautomatiseerde administratieve systemen en beschikbare software gebruikt en bent bereid om aanvullende trainingen of opleidingen te volgen om je verder te ontwikkelen.

Je bent klantvriendelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je hebt de vaardigheid om studenten te begeleiden.

 

Wat ga je doen?

De huidige Onderwijsondersteuner voor de Opleiding Regie gaat minder werken. Hierdoor is behoefte ontstaan aan 8 uur per week (verdeling over de week in overleg) vervanging door iemand die in samenwerking met de huidige ondersteuner in een ‘tandem’ de Opleiding Regie ondersteunt. Onderstaande taken worden in eerste instantie onder supervisie van de huidige ondersteuner uitgevoerd en worden na verloop van tijd zelfstandig opgepakt.

 

Je bent mede-aanspreekpunt (uiteindelijk eerste aanspreekpunt) vanuit een frontoffice-positie voor het verlenen van diverse onderwijsondersteunende diensten en service. Je neemt vragen van docenten, studenten en medewerkers aan, lost ze op of verwijst door naar andere medewerkers. Je signaleert deadlines en knelpunten, doet verbetervoorstellen voor de planning, organisatie van werkprocessen en bijbehorende activiteiten. Daarnaast houd je mede-toezicht op de planningen en gaat na of de afspraken en deadlines worden gerealiseerd.

 

Je beantwoordt de mail, verzorgt de studievoortgangsadministratie en ondersteuning van toetsing, voert de studieplanning en studieresultaten in Educator in. Je bewaakt de studentendossiers en houdt ze op orde. Daarnaast notuleer je bij beoordelingsvergaderingen en vergaderingen van de afstudeercommissie. Je controleert wekelijks of alle lessen in Asimut staan en informeert studenten en docenten tijdig over de roosters en verstrekt eventuele aanvullende informatie.

 

Een aantal taken wordt uitgevoerd door de huidige ondersteuner, maar hiervan vragen we je bij een aantal (deel)taken te assisteren. Het gaat hierbij o.a. om het voorbereiden van de auditierondes en het begeleiden van de auditanten tijdens de audities. Je organiseert de logistieke aspecten, reserveert ruimten, middelen, apparatuur en doet aanvragen hiervoor.

 

 

Wie zijn wij?
De ATD beoogt een uitnodigende onderwijsomgeving te zijn voor jonge makers waarin zij zich kunnen ontwikkelen tot kunstenaar in een veranderende samenleving. De ATD is een academie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK).

 

De opleiding Regie beweegt flexibel mee met dat wat voor de studenten belangrijk is, en met wat de theaterwereld ziet als relevant, confronterend of vernieuwend. Studenten werken nauw samen met o.a. studenten scenografie, productie en techniek.

 

 

Wat bieden wij?
Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-hbo. Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris voor deze functie maximaal € 3.479,70 bij een fulltime aanstelling van 40 uur per week (Medewerker Onderwijsondersteuning-C, salarisschaal 8). Wij bieden een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een jaar.

 

Wegens Covid-19 kan er deels thuis gewerkt worden. Dit wordt bepaald in overleg met de leidinggevende.

De ATD ondersteunt de Code voor Culturele Diversiteit. Bij de ATD staan gelijke kansen centraal en streven we, naast een diverse studenten- en docentenpopulatie, naar een grote diversiteit en inclusie onder medewerkers. Als hogeschool willen we midden in de samenleving staan en daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers.

 

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Désirée Delussu, coördinator Onderwijsondersteuning, via 020-5277685.

 

Jouw sollicitatie
Je sollicitatie is tot maandag 6 december welkom; je kunt reageren door je motivatiebrief en cv via deze link te uploaden. Alleen sollicitaties die via dit formulier zijn verzonden, worden in behandeling genomen.

De gesprekken staan gepland op vrijdagochtend 10 december en worden, indien mogelijk, gevoerd op onze locatie aan de Jodenbreestraat 3 in Amsterdam. Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding. Meer informatie over de AHK, de ATD en de opleiding Regie is te vinden op www.ahk.nl / www.atd.ahk.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

Academie voor Theater en Dans

Academie voor Theater en Dans

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief