De VPRO wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen.

Zit service verlenen in jouw bloed? Gaat je hart sneller kloppen van het tunen van de werkplekken van je collega’s? Ben je een zelfstandige ICT-duizendpoot die initiatief neemt, verantwoordelijkheid naar zich toe trekt en goed communiceert? En dat in een klein team met toffe collega’s, bij de meest eigenwijze omroep van Nederland? Lees dan door!

Voor deze afdeling ICT zoeken we op korte termijn een:

Medewerker helpdesk (24 uur per week)

De afdeling ICT draagt zorg voor het beheer van de pakweg 550 werkplekken van de VPRO en HUMAN. We hebben een divers ICT-landschap waar jij met jouw persoonlijkheid het verschil kunt maken! We werken zowel met Apple als Windows devices met de Microsoft office suite, Skype for Business, Exchange in de cloud en we zitten in een transitie van data on premise naar Office365 met OneDrive, Teams en Sharepoint. Je wordt onderdeel van een informeel team dat bestaat uit twee helpdeskmedewerkers, een netwerkbeheerder, systeembeheerder, applicatiebeheerder en databasebeheerder. Je rapporteert aan de manager ICT.

Wat ga je doen?
Voor de gebruikers (je collega’s) ben je het eerste aanspreekpunt waar zij terecht kunnen met al hun vragen en problemen over gebruikte applicaties en systemen. Je registreert incidenten, problemen en vragen over ICT en lost deze zelfstandig op. Waar nodig raadpleeg je leveranciers of zet je de incidenten door naar je collega’s. Je analyseert ondersteuningsvragen en adviseert gebruikers en je leidinggevende welke maatregelen genomen kunnen worden om herhaling van problemen te voorkomen.

Je schrijft handleidingen en maakt de apparatuur gereed voor uitgifte. Je voert het beheer van werkplekken uit. Daarnaast behandel je de standaard changes. Je verzorgt configuratie van netwerkprinters, handmatige installatie van applicaties en diagnosestelling van hard- en software. Daarnaast ondersteun en instrueer je gebruikers bij het toepassen van de verschillende faciliteiten en bijbehorende programmapakketten. Je verzorgt de communicatie naar de organisatie met betrekking tot storingen, gepland onderhoud etc. In voorkomende gevallen verleen je ondersteuning op het gebied van systeem- en netwerkbeheer.

Je helpt met het inwerken en begeleiden van stagiairs en levert een bijdrage aan de lopende projecten..

Wie ben jij?
Een stressbestendige en servicegerichte collega met aantoonbare kennis en ervaring op gebied van ICT die graag samenwerkt in een team van verschillende disciplines. Je hebt basis netwerk kennis, kunt goed overweg met Windows, Apple, Microsoft Office en hebt ervaring met allerlei soort randapparatuur. De tools die we gebruiken zijn o.a. Powershell, Jamf, Intune en Topdesk en je bent in staat je die eigen te maken. Je neemt initiatief, toont verantwoordelijkheid en bent communicatief vaardig.

Wat bieden we?
Een uitdagende en gevarieerde baan, met ruime ontwikkelingsmogelijkheden binnen een informele afdeling en organisatie. Het betreft in eerste instantie een contract tot en met 31 december 2021. Bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatorische omstandigheden is een verlenging daarna mogelijk.

Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en zal liggen tussen €2.342,41 en €2.500,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

VPRO stelt inhoud en vakmanschap voorop. Onze vacatures staan dan ook open voor elke kandidaat die zich in de vacature herkent. Ben jij de ICT-duizendpoot die wij zoeken? Reageer dan direct en stuur ons je motivatie met CV uiterlijk 7 maart 2021 via de sollicitatiebutton op https://vacatures.vpro.nl/medewerker-helpdesk/nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mattijs de Ruijter, Manager ICT & Algemene Zaken, via m.de.ruijter@vpro.nl.

vpro-goed

VPRO

De VPRO is een creatieve publieke mediaorganisatie die met inhoudelijk verdiepende programma’s en intelligent vermaak grenzen verkent. …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief