Over Save the Children
Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen – en daarmee de toekomst van onze samenleving – te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En we beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting.
Hoe we dat doen? Met 25.000 medewerkers zetten wij ons in zo’n 120 landen in voor kinderen. Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. We zijn overal waar kinderen ons nodig hebben. Ook op de moeilijkst bereikbare plekken. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.
Save the Children is in Nederland gevestigd in Den Haag. De organisatie bestaat uit de afdelingen Internationale Programma’s, Binnenlandprogramma, Lobby en Advocacy, Communicatie, Fondsenwerving, Finance en Control en Interne Dienst en telt op dit moment ongeveer 90 medewerkers.

Over de functie:
De medewerker Donateursservice heeft een afwisselende functie waarbij je ondersteuning biedt aan verschillende teams van de Afdelingen Fondsenwerving en Communicatie en uitstekende service verleent aan onze donateurs en partners.
De functie valt onder de afdeling Fondsenwerving. De standplaats is ons kantoor in Den Haag. – vanwege de Corona maatregelen werken wij de komende periode allemaal vanuit huis.

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:
– Het via een gestructureerd werkproces, bedanktbrieven en e-mails versturen naar onze donateurs; naast het nauwkeurig uitvoeren, ook met je collega’s het proces steeds beter en effectiever maken;
– Onderdeel uitmaken van ons donateursservice team die via social media, e-mail, telefoon en post verzoeken en vragen van onze supporters behandelen;
– Communiceren met en service bieden aan particulieren, scholen en bedrijven die in actie komen om Save the Children te steunen.

Over jou :
– Je bent een gevorderde administratieve kracht, die met gemak en plezier zowel afwisselde werkzaamheden als ook routinematig taken zeer nauwkeurig en effecient uitvoert
– Je bent zeer communicatievaardig in woord en schrijft, zowel naar je collega’s toe als ook in het communiceren met onze donateurs en partners
– Je bent gestructureerd in je werk, maar je krijgt ook energie van een zeer bruisende, creatieve en soms chaotische omgeving, met veel gedreven en gepassioneerde mensen
– Je hebt een commerciële instelling, bent proactief en hebt geen ‘9 to 5’ mentaliteit
– Je hebt bij voorkeur ervaring in of affiniteit met het gebruik van sociale media
– Je hebt bij voorkeur ook ervaring met klantencontact en service
– Gezien het internationale karakter van onze organisatie is een goede beheersing van het Engels (mondeling en schriftelijk) noodzakelijk
– Je bent gerechtigd om in Nederland te werken
– Je bent bij voorkeur woonachtig in of in de omgeving van Den Haag

Save the Children voert een actief veiligheidsbeleid voor kinderen en tolereert of accepteert geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze wervings- en selectieprocedures.
Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme.

Als u solliciteert bij Save the Children, gaat u ermee akkoord dat wij gestandaardiseerde referenties conform de Inter-Agency Misconduct Disclosure afnemen.

Wij bieden:
De mogelijkheid om je in te zetten voor miljoenen kinderen wereldwijd! Je bent onderdeel van een internationaal netwerk en komt binnen in een periode waar groei en innovatie voorop staan. Samen met een grote groep enthousiaste collega’s krijg je de kans om prachtige resultaten neer te zetten en tegelijkertijd jezelf verder te ontwikkelen.

De functie is voor 32 uur per week, voor een periode van 12 met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid. Wij bieden een salaris dat past binnen de goede doelensector, ingeschaald volgens salarisschaal 7, (minimaal EUR 2422,62 en Maximaal EUR 3.157) gebaseerd op een 38-urige werkweek.
Aanbiedingen zijn onder voorbehoud aan positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Informatie en solliciteren:
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sayonara Kartawirja, HR Advisor. Telefoon 070 338 4448
Je belangstelling voor deze functie kun je uiterlijk 21 maart 2021 kenbaar maken door het invullen van het formulier op onze website.

Het opvragen van referenties maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor het behandelen van deze sollicitatie. Na beëindiging van de sollicitatieprocedure zullen alle gegevens binnen 4 weken vernietigd worden, tenzij jij ons toestemming geeft om ze langer te bewaren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

save-the-children

Save the Children

Save the Children is the world’s leading independent organisation for children. We work in around 120 countries. We save …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief