Cineville wil een nieuw publiek op een laagdrempelige manier zoveel mogelijk goeie films laten ontdekken. De klantenservice helpt onze leden per mail als ze ergens niet uitkomen, en print en verstuurt de Cinevillepassen.

Wat houdt de functie in?

Cineville is op zoek naar een medewerker bij de klantenservice. Bij voorkeur kun je per januari 2022 beginnen. Als medewerker klantenservice zorg je ervoor dat leden snel en sympathiek antwoord krijgen op hun prangende vragen, én dat hun Cinevillepas binnen een week op hun deurmat ligt. Het werk bij de klantenservice is persoonlijk en flexibel. We denken graag mee met onze leden: we kijken liever naar personen en situaties dan naar regeltjes en kaders. We vinden het daarnaast belangrijk om op onze eigen manier contact te hebben met onze leden – liever creatief en wendbaar, dan rigoureus en strikt.

Naast het werk voor Cineville, beantwoorden we ook mails en printen we passen voor andere filmabonnementen.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand die voor langere tijd deel uit wil maken van onze klantenservice. We verwachten dat je secuur werkt, verantwoordelijkheidsgevoel hebt en goed leesbare mails kan schrijven. We vinden het belangrijk dat je van aanpakken houdt, precies en georganiseerd kan werken, foutloos Nederlands schrijft en goed uit de voeten kunt met Engels. Daarnaast kan je zelfstandig inschatten hoe je het beste kan reageren op e-mails om de leden van Cineville en partners zo blij mogelijk te maken.

De functie is voor 16-18 uur per week, je werkt één weekendshift vanuit huis en twee doordeweekse shifts vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam. Op doordeweekse dagen ben je naast het beantwoorden van e-mails ook verantwoordelijk voor het printen van de passen.

Cineville is een platte organisatie. Dat betekent dat iedereen vrij is om ideeën en verbeteringen aan te dragen en dat iedereen verantwoordelijkheid neemt. Van redactie tot directie en klantenservice tot marketing: iedereen denkt mee. Zo leren we van en met elkaar.

Het vieren en stimuleren van diversiteit in de breedte (migratieachtergrond, cultuur, gender, seksuele oriëntatie, geloof, opleiding etc.) vinden we bij Cineville vanzelfsprekend en belangrijk. Film is voor iedereen, en deze vacature ook.

Wat kunnen we je bieden?

  • Werk in een fijn team op een gezellig kantoor in een prachtige oude kerk in hartje Amsterdam
  • Een fulltime aanvangssalaris van € 1.951,82 bruto per maand (€ 11,26 euro per uur)
  • Een gratis uitgebreide, biologische en vegetarische lunch, en zoveel koffie, thee en fruit als je wil
  • Een duurzame pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen
  • En natuurlijk een Cinevillepas, waarmee je door het hele land naar de beste films in de leukste filmtheaters kan

Klinkt goed?

Laat het ons snel weten via de knop hieronder. Upload je cv en motivatiebrief en geef in het formulier aan hoeveel uur en op welke dagen en tijden je beschikbaar bent. We zien je reactie graag tegemoet.

Reageren kan t/m 5 december onderaan deze pagina. In week 50 vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

cineville – goed

Cineville

Met de Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in 50 filmtheaters door heel Nederland. Wij zijn ervan overtuigd …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief