De VPRO wil een inclusieve organisatie zijn, die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

Zit gastvrijheid in je genen en krijg je energie van mensen te ontvangen met een stralende glimlach?

Ben je op zoek naar een baan met afwisselende werkzaamheden? Streef je ernaar om keer op keer de allerlekkerste lunchgerechten te serveren? Kortom, word jij binnenkort hét nieuwe visitekaartje van ons bedrijfsrestaurant? Per september 2021 zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Bedrijfsrestaurant
32 uur per week 

Wie zijn wij?

De afdeling Hospitality bestaat uit het bedrijfsrestaurant, het Petit Café en de receptie voor de omroepen VPRO, BNNVARA, NTR en HUMAN, gevestigd in het gezamenlijke entreegebouw in het hart van Mediapark.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze pijlers. Ons restaurant heeft een breed en duurzaam assortiment aan producten en gerechten om de lekkerste lunch samen te stellen. Aangezien het steeds drukker wordt in ons restaurant, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het Hospitality team bestaat in totaal uit 14 medewerkers, waarvan 8 medewerkers in het restaurant.

Ons recept voor een medewerker bedrijfsrestaurant:

 • Gasten verblijden met heerlijk eten en drinken.
 • Bereiden van dagelijks afwisselende belegde broodjes, salades, soep en andere gerechten voor de lunch.
 • Uitvoeren van kassawerkzaamheden.
 • Schoonmaken, afwassen en andere voorkomende hygiënische werkzaamheden.
 • Verrichten van banqueting werkzaamheden, zoals borrels, vergaderingen en events.
 • Flexibel en goedlachs inspelen op de dynamiek van de dag.

Je beschikt over de volgende ingrediënten:

 • Je hebt relevante ervaring in de horeca of in een ander servicegerichte functie.
 • Je hebt een representatieve, open uitstraling: gastvrijheid en –gerichtheid staan voor jou hoog in het vaandel.
 • Je bent geordend en stressbestendig.
 • Je neemt initiatief en steekt graag de handen uit de mouwen.
 • Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden we?
Een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit. Daarnaast krijg je een contract voor 32 uur per week verdeeld over 4 werkdagen, in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

De functie is ingedeeld in salarisklasse C en het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en werkervaring, minimaal € 1.734,51 en maximaal € 2.233,78 bruto per maand. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering.

Reageren?
VPRO stelt inhoud en vakmanschap voorop. Onze vacatures staan dan ook open voor elke kandidaat die zich in de vacature herkent. Enthousiast geworden? Reageer dan direct en stuur ons je motivatie met CV uiterlijk 19 september 2021 via de sollicitatiebutton op vacatures.vpro.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Harald van Beek (Manager Hospitality) via h.van.beek@vpro.nl.

vpro-goed

VPRO

De VPRO is een creatieve publieke mediaorganisatie die met inhoudelijk verdiepende programma’s en intelligent vermaak grenzen verkent. …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief