Heb jij een hoop ervaring in marketing of promotie, en wil je die ervaring graag inzetten voor een goed doel, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een  marketingspecialist die ons de komende tijd wil helpen bij het promoten van ons bemiddelingsbureau!

Over Casa de la Alegría
Casa de la Alegría is een jonge, enthousiaste organisatie die jongeren in Cochabamba, Bolivia helpt meer zelfvoorzienend te worden. Hieraan werken we door het ontwikkelen van sociaal-emotionele vaardigheden bij en met de kinderen. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema’s waarmee we  werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en hebben de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Wij werken dus met, in plaats van alleen voor onze doelgroep.

De functie
Wij zijn een kleine stichting met grote dromen, en om deze dromen te verwezenlijken hebben we recentelijk een kleinschalig bemiddelingsbureau overgenomen. Beyond South America helpt bij het vinden van stageplekken, vrijwilligerswerk en cursussen, momenteel binnen Bolivia en Brazilië. Om dit bureau te promoten in Duits- en Franstalige landen zijn we op zoek naar iemand die ons wil helpen met het op de kaart te zetten en nieuwe doelgroepen aan te spreken. De promotie zal zowel online gebeuren, alsook fysiek door middel van het verspreiden van folders en het ophangen van posters en het eventueel geven van presentaties bij organisaties/scholen etc. We zijn op zoek naar iemand met ervaring in marketing/promotie die zijn of haar kennis wil inzetten voor een goed doel.

Functie-eisen
 naast Duits- of Franssprekend (afhankelijk van het land waarin je actief wordt) Nederlands of Engelssprekend (anders wordt het voor ons lastig communiceren…)
 (veel) ervaring in marketing en/of promotie
 enthousiasme voor ons doel
 in staat om zelfstandig nieuwe ideeën aan te dragen en uit te werken
 een professionele en proactieve houding

Dit bieden we jou
De kans om in een jonge organisatie actief betrokken te zijn en een belangrijke rol te spelen in de realisatie van onze doelen. Uiteraard zullen we je ondersteunen in de uitvoering van je werk. Tevens bieden we je veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw ideeën. Het betreft een tijdelijk project, de precieze duur hangt af van jouw plannen, en zal later in overleg overeengekomen worden.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Véronique Everts via veronique@casadelaalegria.nl. Meer informatie over Casa de la Alegría vind je op casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw motivatie + cv tegemoet.

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief