Wij zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega voor het Nederlandse marketingteam. Weet jij als geen ander hoe je een organisatie laat groeien? Heb je een aanstekelijke enthousiasme en zet jij je graag in voor een goed doel? Is social media voor jou gesneden koek en ken je de ins en outs van WordPress? Dan ben je bij Beyond South America aan het juiste adres!

Heb jij ervaring met marketing en lijkt het je leuk om die in te zetten voor een toffe organisatie? Of heb je er affiniteit mee en zou je graag (meer) ervaring opdoen? Dan ben je bij Beyond South America aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons Nederlandse team wil komen versterken op het gebied van marketing en/of social media. Kijk op de website voor meer informatie over onze organisatie, én onze stichting Casa de la Alegría, die zich inzet voor kansarme kinderen en jongeren in Bolivia.

Over Beyond South America
Wij zijn een organisatie die stage- en/of vrijwilligersplekken faciliteert voor iedereen die ervan droomt om zich in te zetten voor een project in Zuid-Amerika. Ons doel? Een handvat bieden aan vrijwilligers of stagiairs vanuit alle delen van de wereld en hen aan een passende stage- of vrijwilligersplek bij lokale organisaties te helpen. In Bolivia werken we samen met verschillende projecten op het gebied van natuur en dierenwelzijn, onderwijs en gezondheidszorg zoals fysiotherapie en als vrijwilliger of stagiaire kun je een steentje bijdragen! Het achterliggende idee is om de kans te bieden een onvergetelijke ervaring op te doen en mensen hun horizon te laten verbreden. En dat alles op een wijze die bijdraagt aan duurzaamheid en betaalbaar is.

De functie
Wij zijn een kleine organisatie met grote dromen, en om deze dromen te verwezenlijken zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om de organisatie duurzamer te maken. Hiervoor zullen we altijd op zoek gaan naar nieuwe partners en willen daarbij steeds weer andere doelgroepen aanspreken.  Een van onze manieren om onze organisatie duurzamer te maken is door het oprichten van een talenschool. Daarnaast biedt Beyond South America een bron van inkomsten waardoor de zelfredzaamheid van stichting Casa de la Alegría wordt vergroot.

Ben jij die persoon die onze organisatie, zowel online als offline, nog meer op de kaart zet? We zoeken iemand die op een innovatieve en proactieve manier kansen spot en ten uitvoer brengt. Iemand die Beyond South America een grotere bekendheid gaat geven en meedenkt over onze social media strategieën.

Functie eisen

  • Ervaring of affiniteit met marketing en/of promotie;
  • Kennis van social media (instagram influencer?);
  • Kennis/skills in WordPress en/of indesign is een pré;
  • In staat om zelfstandig nieuwe ideeën aan te dragen en uit te werken;
  • Een professionele en proactieve houding.
  • Enthousiasme voor ons doel;
  • Goede dosis energie en een hands-on mentaliteit

Dit bieden we jou

De kans om in een jonge organisatie actief betrokken te zijn en een belangrijke rol te spelen in de realisatie van onze doelen. Uiteraard zullen we je ondersteunen in de uitvoering van je werk. Tevens bieden we je veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw ideeën. Het betreft een tijdelijk project, de precieze duur hangt af van jouw plannen, en zal later in overleg overeengekomen worden.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Véronique Everts via veronique@casadelaalegria.nl . Meer informatie vind je op  beyondsouthamerica.org, casadelaalegria.nl en juntucha.org Graag zien we jouw motivatie + cv tegemoet.

 

logobsa
logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief