Over de functie:

Al meer dan twintig jaar is het onze missie om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren overtuigender durven spreken, zorgvuldiger leren luisteren en altijd nieuwsgierig blijven naar de ideeën van anderen. De marketing- en communicatiemedewerker is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten van onze stichting, zowel online als offline, die ervoor moeten zorgen dat onze debatactiviteiten nog meer onder de aandacht komen van scholen uit onze doelgroep.

We zoeken iemand die ons verhaal en onze missie goed naar buiten kan brengen, die goed kan schrijven en oog heeft voor stijl en ontwerpen. Je verzamelt beelden en verhalen uit onze activiteiten en bedenkt (ook samen met je collega’s natuurlijk) hoe je deze kunt verwerken in video’s, blogs, etc. Je zorgt voor content (beeld en tekst) voor onze social media en website en houdt deze zelfstandig bij. Tot slot zorg je voor de ontwikkeling van promotiematerialen en verzorg je onze online marketing zodat zoveel mogelijk scholen ons weten te vinden.

Wij zoeken iemand die:

– een afgeronde relevante hbo-/wo-opleiding heeft;
– al een aantal jaar werkervaring heeft in een vergelijkbare functie (ervaring met online marketing is een pré);
– creatief is, goed kan schrijven en oog heeft voor stijl en ontwerpen;
– zelfstandig kan werken, goed kan plannen en voor kwaliteit gaat;
– kennis van WordPress en Mailchimp heeft en bij voorkeur kan werken met beeldbewerkingsprogamma’s als Photoshop en Indesign.

Over ons:

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren overtuigender durven spreken, zorgvuldiger leren luisteren en altijd nieuwsgierig blijven naar de ideeën van anderen. Dat doen we door het organiseren van landelijke debattoernooien, het geven van debattrainingen in de klas, het verzorgen van nascholing aan docenten en het ontwikkelen van lesmateriaal. We zijn actief op honderden scholen in het primair en voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs.

We werken dagelijks aan deze missie met een jong en enthousiast team op kantoor (door de coronamaatregelen werken we op dit moment uiteraard vanuit huis, maar hopelijk vanaf de zomer weer verantwoord samen op kantoor!) en met onze trainers op scholen in heel Nederland. Er is veel ruimte om zelf invulling te geven aan de functie én om jezelf te ontwikkelen.

Reageren:

Solliciteren kan door het formulier op http://bit.ly/marcom-stg-debatinstituut in te vullen en je cv te uploaden (je hoeft dus geen brief te schrijven). Je hoort binnen twee weken na je reactie of je wordt uitgenodigd voor een (online) kennismakingsgesprek. De startdatum van de functie gaat uiteraard in overleg, maar wat ons betreft kun je per direct beginnen.

Voor meer informatie over de functie kun je via e-mail contact opnemen met Jacco van Mersbergen via mersbergen@debatinstituut.nl.

nederlands debat instituut – goed

Stichting Nederlands Debat Instituut

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief