Starters4Communities biedt praktijkgerichte trainingsprogramma’s in sociaal ondernemerschap en faciliteert lokale en landelijke communities. Dit alles bottom-up en vanuit ons motto, leren door te doen! 

S4C-Linkedin-1.jpg

We zijn in 2013 gestart als sociale onderneming en werken inmiddels in 12 steden met een vast team van medewerkers en freelancers van ongeveer 25 mensen. Zij worden bij werkgeluk, ambities en doelen begeleid door interne Playmakers. Starters4Communities is opgenomen in het Register Code Sociale Ondernemingen.

Verantwoordelijkheden medewerker Marketing & Communicatie

Jij krijgt de verantwoordelijkheid over onze marketingstrategie en de uitvoering hiervan. Onze organisatie onderneemt diverse activiteiten met veel impact voor onze deelnemers, maatschappelijke organisaties en sociale en duurzame start-ups, het ecosysteem en de samenleving. We barsten dus van de mooie verhalen. We hebben jou nodig om deze verhalen sterk te vertellen via diverse media!

We zoeken iemand die zowel oog heeft voor de ontwikkeling van onze strategie, en deze direct weet uit te voeren. Starters4Communities ontwikkelt zich snel en heeft een grote ambitie. Het is aan jou om – samen met de directie – S4C te positioneren als dé opleider in bottom-up sociaal ondernemerschap. Content schrijven is een belangrijk onderdeel van de rol. Kortom, we zoeken iemand met visie en creativiteit die ook van aanpakken houdt!

Starters4community

Starters4communities

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief