Heb jij ervaring met marketing en promotie, en wil je die ervaring graag inzetten voor een goed doel, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een marketing specialist die ons de komende tijd wil helpen bij het promoten van ons bemiddelingsbureau in stages en vrijwilligerswerk, Beyond South America!

Over Casa de la Alegría
Casa de la Alegría is een jonge, enthousiaste organisatie die jongeren in Cochabamba, Bolivia, helpt meer zelfvoorzienend te worden. Hieraan werken we door het ontwikkelen van sociaal-emotionele vaardigheden bij en met de kinderen. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema´s waarmee we werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en hebben de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Wij werken dus mét, in plaats van alleen vóór onze doelgroep.

De functie
Wij zijn een kleine stichting met grote dromen, en om deze dromen te verwezenlijken zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om de stichting duurzamer te maken. Hiervoor zullen we altijd op zoek gaan naar nieuwe partners en willen daarbij steeds weer andere doelgroepen aanspreken. Een van onze manieren om onze organisatie duurzamer te maken is door het oprichten van een talenschool. Daarnaast hebben wij een half jaar geleden het kleinschalige bemiddelingsbureau in stages en vrijwilligerswerk overgenomen. Zowel de talenschool Juntucha als het kleinschalige bemiddelingsbureau Beyond South America bieden een bron van inkomsten waardoor de zelfredzaamheid van de Stichting wordt vergroot.

Ben jij die persoon die onze stichting, zowel online als offline, nog meer op de kaart zet? We zoeken iemand die op een innovatieve en proactieve manier kansen spot en ten uitvoer brengt. Iemand die Beyond South America een grotere bekendheid geeft en samen met de fondsenwervers bijdraagt aan de continuïteit van de projecten binnen de Stichting. Naast dat je de organisatie in het algemeen promoot, willen we dat je nieuwe marketingstrategieën ontwikkelt voor die projecten die onze organisaties financieel ondersteunen.

Functie eisen

– ervaring met marketing en promotie;

– enthousiasme voor ons doel;

– in staat om zelfstandig nieuwe ideeën aan te dragen en uit te werken;

– een professionele en proactieve houding.

Dit bieden we jou
De kans om in een jonge organisatie actief betrokken te zijn en een belangrijke rol te spelen in de realisatie van onze doelen. Uiteraard zullen we je ondersteunen in de uitvoering van je werk. Tevens bieden we je veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw ideeën. Het betreft een tijdelijk project van 6 maanden. Onder de voorwaarde dat jij je basisdoelen behaalt, betalen wij een je een goed lokaal salaris waarmee je goed rond komt tijdens je verblijf in Bolivia.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Laurie IJzerman via laurie@casadelaalegria.nllaurie@casadelaalegria.nl. Meer informatie vind je op casadelaalegria.info, juntucha.org en beyondsouthamerica.org. Graag zien we jouw motivatie + cv tegemoet.

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief