Doe mee aan een internationaal vrijwilligersproject van 18 – 24 juli 2021.

Project

In het kleine, maar drukke stadje Quaregnon biedt het ecocentrum Oasis letterlijk een oase van rust. Het ecocentrum houdt zich bezig met praktische ecologie, en wil dus zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om zelf meer ecologisch te leven, en vooral minder afhankelijk te worden van de supermarkten. Het is een kleine ‘do-it-yourself’-school met de nadruk op organisch leven (zelf groenten en fruit kweken, je eigen brood bakken, etc). IBO en Oasis organiseren komende zomer een internationaal vrijwilligersproject om het ecocentrum te helpen renoveren.

Vrijwilligerswerk

Het ecocentrum bestaat uit een groot stuk land en een klein gebouw, midden in het stadje. Deze zomer willen ze verder het gebouw renoveren op een ecologische manier, door met zoveel mogelijk ecoproducten te werken. Daarnaast kunnen vrijwilligers ook meewerken in de tuinen van het centrum en helpen bij het herstellen van de stadsmuren die het domein omranden.

Meer informatie?
Kijk op de website van IBO-Nederland voor meer informatie en aanmelding.

IBO-goed

IBO-Nederland

IBO-Nederland organiseert vrijwilligerswerk in het buitenland Dat doen we om goede doelen-organisaties te steunen en om mensen écht met …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief