Op zoek naar avontuur terwijl je je inzet voor een goed doel? Dat kun je als klusser in Bolivia (Cochabamba) bij de eindfase van ons nieuwe onderkomen. We zoeken mensen die ons in december en januari, zodra het huis is opgeleverd, willen helpen met verven, schuren, inrichten, gordijnen ophangen en allerlei andere klussen. Je kunt ook denken aan meubels maken, lampen ophangen en wat er al niet meer komt kijken.

We bieden je ter plekke opvang. Wil je eens iets anders deze wintermaanden, werken voor een goed doel in een ver land, dan is dit een prachtige klus.

Over Casa de la Alegría
Casa de la Alegría is een jonge, enthousiaste organisatie die jongeren in Cochabamba, Bolivia, helpt meer zelfvoorzienend te worden. Hieraan werken we door het ontwikkelen van sociaal-emotionele vaardigheden bij en met de kinderen. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema´s waarmee we werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en hebben de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Wij werken dus mét, in plaats van alleen vóór onze doelgroep.

Wij zijn een kleine stichting met grote dromen, en om deze dromen te verwezenlijken zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om de stichting duurzamer te maken. Hiervoor zullen we altijd op zoek gaan naar nieuwe partners en willen daarbij steeds weer andere doelgroepen aanspreken. Een van onze manieren om onze organisatie duurzamer te maken is door het oprichten van een talenschool. We hebben ook een kleinschalig bemiddelingsbureau in stages en vrijwilligerswerk. Zowel de talenschool Juntuchaals het bemiddelingsbureau Beyond South America bieden een bron van inkomsten waardoor de zelfredzaamheid van de Stichting wordt vergroot.

Wat ga je doen?
Jij klust een paar maanden met anderen (Spaans-, Engels- en/of Nederlandstalig) in ons nieuwe huis in Cochabamba, Bolivia.

Functie-eisen

  • Gelegenheid om een paar maanden naar Bolivia te gaan;
  • Motivatie om voor een goed doel flink de handen uit de mouwen te steken;
  • Ervaring met klussen in een pas opgeleverd gebouw is een pre, geen noodzaak;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Proactief en creatief;
  • Spaanse talenkennis is een pre, maar geen vereiste.

Dit bieden we jou
De kans om in een jonge organisatie actief betrokken te zijn en een belangrijke rol te spelen in de realisatie van onze doelen. We bieden je begeleiding en onderdak. Eventueel kun je gebruik maken van onze talenschool om aan je Spaanse talenkennis te werken. We bieden je verder de gelegenheid om de wintermaanden in Bolivia leuk en zinvol bezig te zijn.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Véronique Everts via veronique@casadelaalegria.nl. Meer informatie vind je op casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw motivatie en cv tegemoet.

LogoCasa
logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief