Nieuwsgierig, avontuurlijk en op zoek naar een mooie stage of zinvol vrijwilligerswerk? Beyond South America – een kleinschalig bemiddelingsbureau in vrijwilligerswerk en stages – helpt, koppelt en ondersteunt.

Beyond South America (BSA) bemiddelt voor projecten in Zuid-Amerika. Nee, niet voor de standaard vakantieoorden, maar voor landen waar méér kan. Via BSA kun je het prachtige Zuid-Amerika met hoge besneeuwde bergen, donkere jungles, bruisende steden, eindeloze stranden en een trotse bevolking leren kennen op een manier die bij jou past.

Beyond South America
Wij zijn een bedrijfje met grote dromen, en om deze dromen te verwezenlijken zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om vrijwilligerswerk duurzamer te maken. Hiervoor zullen we altijd op zoek gaan naar nieuwe partners en willen daarbij steeds weer andere doelgroepen aanspreken. BSA bestaat in dienst van Casa de la Alegria, een stichting in Cochabamba (Bolivia). Alle opbrengst van BSA gaat direct naar Casa de la Alegria.

Project
In het oosten van de stad Cochabamba bevindt zich een weeshuis/centrum voor kinderen en pubers die door de lokale kinderbescherming uit huis zijn geplaatst. Deze kinderen en pubers wonen in een huis op het terrein met 9 andere kinderen/pubers en een zogenaamde tía (vervangmoeder). Er staan 6 huizen op het terrein dat hoog aan de berg grenst en waar de natuur een rustgevende sfeer creëert. Op de locatie krijgen de kinderen huiswerkbegeleiding en psychologische ondersteuning. Ook worden er activiteiten georganiseerd waar je als vrijwilliger ook aan kan deelnemen. De kinderen en pubers hebben stuk voor stuk pittige levens achter de rug en verdienen wat blijdschap en ondersteuning in hun leven. Als vrijwilliger of stagiair kun je aan de slag als klusjesman/vrouw bij het opknappen van de huizen, de andere gebouwen op het terrein en het ondersteunen bij wel of niet technische zaken en activiteiten.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met LaurieIJzerman via info@beyondsouthamerica.org. Informatie over de kosten en voorwaarden vind je op: https://beyondsouthamerica.org. En wil je meer lezen over waar jouw geld aan gedoneerd wordt? Bezoek dan: casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw berichtje tegemoet!

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief