Internationaal vrijwilligersproject in België van 1 t/m 10 juli 2021

Iona vzw in Nijlen vangt kinderen, jongeren en volwassenen met een mentale beperking op. Iona wil hen een veilige, aangename en stimulerende leef-, leer- en werkomgeving bieden. De bewoners krijgen er therapie en een aangepaste dagbesteding. Zo kunnen ze meewerken op het veld of in de bakkerij, de dieren verzorgen en creatieve ateliers volgen. Daarnaast bied Iona ook aangepast onderwijs voor de kinderen en jongeren die bij hen verblijven en zetten ze in op het aanleren van uiteenlopende vaardigheden.

Het domein van Iona vzw is heel mooi en rustig gelegen, tussen de velden en groene weilanden. De organisatie hecht veel belang aan ecologie en zorg voor de natuur. Verblijven doe je op het groene domein van het centrum.

Vrijwilligerswerk

Op dit project slaan Vlaamse en Nederlandse jongeren en jonge asielzoekers deze zomer de handen in elkaar. Klein renovatiewerk, schilderen van de kamers of gemeenschappelijke ruimtes, in de tuin werken en helpen bij de dagdagelijkse taken (wasserij, brood bakken, etc) behoren hier tot je takenpakket.

Meer informatie?
Kijk op de website van IBO-Nederland voor meer informatie en aanmelding.

IBO-goed

IBO-Nederland

IBO-Nederland organiseert vrijwilligerswerk in het buitenland Dat doen we om goede doelen-organisaties te steunen en om mensen écht met …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief