Wij zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega voor het Nederlandse marketingteam. Heb jij een vlotte pen, heb je een aanstekelijke enthousiasme en zet jij je graag in voor een goed doel? Is social media voor jou gesneden koek en ken je de ins en outs van WordPress? Dan ben je bij Casa de la Alegría aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Jij wordt onderdeel van ons betrokken marketingteam in Nederland waarin je nauw samenwerkt met redacteurs en marketeers. Voor het realiseren van onze doelen in Bolivia en Nederland zijn wij op zoek naar een content creator. Jouw takenpakket bestaat onder meer uit: het bijhouden van de contentkalender, schrijven en publiceren van blogs in WordPress, creëren van social media posts en redigeren van website teksten. Daarbij weet je dat beeld en tekst elkaar aanvullen en ga je op zoek naar geschikt beeldmateriaal. Met jouw schrijfstijl maak je de potentiële klanten en donateurs nieuwsgierig. De werkzaamheden worden vanuit huis gedaan en je bent één keer per maand beschikbaar voor een online meeting. We zoeken iemand die voor minimaal zes maanden beschikbaar is.

Functie-eisen

  • Student of afgerond MBO/HBO/WO richting communicatie, journalistiek of marketing;
  • Vlotte pen;
  • Ervaring (of bereid om te leren) met het publiceren van berichten in WordPress;
  • Ervaring met Photoshop is een pré, maar niet vereist;
  • Foutloos Nederlands schrijven;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Proactief en creatief;
  • Spaans is natuurlijk een pré maar absoluut niet vereist.

Dit bieden we jou
De kans om in een jonge organisatie actief betrokken te zijn en een belangrijke rol te spelen in de realisatie van onze doelen. Met professionele begeleiding en coaching ondersteunen wij je in de uitvoering van je werkzaamheden. Tevens bieden we je veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw eigen ideeën.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Véronique Everts via veronique@casadelaalegria.nl. Meer informatie vind je op casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw motivatie + cv tegemoet.

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief