Als Junior Accountmanager Benelux ben je verantwoordelijk voor het onderhouden- en verder uitbouwen van de relaties met onze image accounts. Héél belangrijk, want dit zijn dé plekken waar het verhaal van Seepje wordt verteld en nieuwe fans worden gecreëerd.

Over Seepje

Seepje maakt de beste was- en poetsmiddelen voor een schonere én mooiere wereld. Het resultaat dat we willen behalen is de som van de positieve impact die we realiseren, voor alle betrokkenen en onze omgeving. Met deze missie willen wij het meest inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van Europa worden!

In Nederland zijn we inmiddels goed op weg. Vorig jaar werden we door consumenten verkozen als één van de meest inspirerende merken van ’t land! We begonnen met onze studiefinanciering en brachten in 2014 de eerste producten op de markt. Inmiddels werken we met 16 gepassioneerde was- en poetsfanaten, verkochten we afgelopen jaar meer dan een miljoen producten via zo’n 6000 winkels in Nederland, België en Duitsland. En da’s belangrijk! Want hoe meer mensen met Seepje wassen en poetsen, hoe meer positieve impact we kunnen maken op mens én milieu.

De functie

Als Junior Accountmanager Benelux ben je een belangrijk onderdeel van het salesteam bij Seepje. Je krijgt de kans om je commerciële skills in te zetten en verder te ontplooien bij een snelgroeiende B-Corp organisatie.

In deze rol ben je verantwoordelijk een hele belangrijke klantgroep van Seepje, namelijk onze image accounts. Van Wereldwinkels tot (duurzame) conceptstores; dit zijn dé plekken waar het verhaal van Seepje wordt verteld en nieuwe fans worden gecreëerd. Jij weet de relaties met onze klanten perfect te onderhouden en verder uit te bouwen om zo Seepje te laten groeien binnen dit kanaal.

Als hands-on sales tijger pak je bovendien binnenkomende aanvragen op, contacteer je potentiële Seepje afnemers en zorg jij ervoor dat we nóg meer fans creëren.

Je komt terecht in snelgroeiende organisatie waar je veel kunt leren van collega’s waaronder de Sales Kapitein Milou, maar ook de Accountmanager Benelux Karlijn en rots in de branding Evelijn. Ben je ambitieus en ondernemend? Dan ligt de wereld bij Seepje letterlijk aan je voeten!

Ben jij een…

Sales talent met uitstekende communicatieve skills? Ben je ondernemend, leergierig en niet vies van een flink potje verkopen? Dan zoeken we jou!

We zijn op zoek naar een Junior Accountmanager Benelux (fulltime):

 • Ondernemend, commercieel, leergierig & communicatief sterk;
 • 1-2 ervaring in een commerciële functie en proven track-record in sales (ervaring in FMCG is een pre);
 • Affiniteit met duurzaamheid en onze sociale missie, als ook met onze producten;
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre);
 • Uiteraard ben je in staat om zelfstandig te werken, werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig;
 • En je bent wel in voor een geintje!

Wat je ervoor terug krijgt? Een geweldige baan:

 • Een authentieke werkplek in ons Washok in het centrum van Den Haag. Een leerzame en creatieve omgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Maar uiteraard ben je vrij om deze werkplek af te wisselen met thuiswerken;
 • Ambitieuze en intrinsiek gemotiveerde collega’s met een hart voor Seepje en onze missie;
 • Een belangrijke rol in een innovatief, inspirerend en snelgroeiend bedrijf, en wij willen dat jij mee groeit;
 • Een marktconform salaris, collectieve bonusregeling, pensioenopbouw én de optie om te participeren in Seepje zodra je één jaar in dienst bent;
 • Nog meer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals zoveel vakantiedagen als je wilt, flexibel werken en onbeperkt boeken bestellen;
 • Wasmiddel, heel, heel veel was- en poetsmiddel.

Seepje is actief tegen discriminatie en racisme:

 • Anoniem solliciteren wordt gewaardeerd;
 • Alle aanmeldingen worden gelijk en inhoudelijk behandeld;
 • We kijken verder dan (geldigheid van) diploma’s;
 • Wil je iets zeggen over hoe deze vacature inclusiever kan? We horen je graag.

Word jij de nieuwe Junior Accountmanager Benelux?

Laat ons dan weten waarom jij dé persoon bent waar wij naar op zoek zijn. Stuur je CV, motivatie en eventuele aanvulling daarop naar ilse@seepje.nl. Je krijgt altijd een reactie.

Seepje_Logo_NL1

Seepje

Hé jij daar! Seepje gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Zoals de schil …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief