Stichting JobOn

Wij zijn de landelijke community voor werkzoekenden. JobOn is een snel groeiende organisatie waar enthousiasme, dynamiek, een goede communicatie en ambitie centraal staan. We hebben een kernteam met 4 fulltime medewerkers en een groep van 80 eventmanagers die parttime werken. Samen organiseren we jaarlijks ruim 500 events van 5 tot 250 personen. Het kernteam breiden we komend jaar uit naar zes personen om onze groeiambities verder vorm te geven. Nieuwsgierig naar onze impact? Download ons impact-document, lees https://www.jobon.nl/organisatie of scroll eens door de tijdlijn van onze LinkedIn-bedrijfspagina.

Werkzaamheden?

JobOn biedt een zeer afwisselende baan waarin jij een belangrijke bijdrage levert in het bereiken van onze maatschappelijke doelstellingen door meer naamsbekendheid en betrokkenheid te genereren. Afhankelijk van de ervaring die je mee brengt, houd je je op meerdere niveaus (operationeel, tactisch en soms ook strategisch) bezig met onder andere de volgende werkzaamheden: 

 • Schrijven en redigeren van wervende aankondigingen voor events (10-250 personen), inclusief (betaalde) campagnes via social media. 8 uur p/w

 • Werven van nieuwe eventmanagers en deze vrijwilligers ondersteunen met opzetten van ZOOM-meetings zodat ze webinars kunnen hosten. Hierbij werk je intensief samen met vrijwilligerscoördinator Danny.  6 uur p/w

 • Beheer social media kanalen (25.000 volgers), waarbij uitvoering ligt bij parttime (werk-)student. 4 uur p/w

 • (Her)schrijven persberichten, uitzetten bij pers en contact met journalisten.  4 uur p/w

 • Online community management oa op LinkedIn-groep en aansturen moderators. 2 uur p/w

 • Verzamelen, redigeren en schrijven content voor website en nieuwsbrief (20.000 bezoekers per maand). 2 uur p/w

 • Meedenken over community activatie strategieën en marketingcampagnes. 2 uur p/w
 • Diverse overige werkzaamheden op gebied van Community management, Communicatie, PR, Marketing, Content management, Copywriting, Online communicatie, SEO en/of Webredactie. 4 – 8 uur p/w

Indien je meer ervaring hebt en bepaalde zaken vooral strategisch aanvliegt, dan kunnen we voor de operationele uitvoering een andere oplossing zoeken. JobOn is echter wel een organisatie waarbij we van praktische aanpakkers houden en geen beleidsmensen die in strategievorming blijven hangen. 

Onze wensen?

-Je hebt minimaal een HBO-opleiding gevolgd en 3 tot 10 jaar relevante werkervaring. Commerciële werkervaring en affiniteit met de arbeidsmarkt, doelgroep of community-management heeft een pré;

-Je bent per week 24-36 uur beschikbaar.

-Je woont in de buurt van Utrecht. Overigens is 50% thuiswerken een mogelijkheid.

-Je kunt je verplaatsen in de behoeftes van de doelgroep en weet mensen te verleiden om ‘klant’ te worden.

-Je beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden in woord en – vooral – in schrift.

-Je bent nauwkeurig en kan structuur behouden in een zeer dynamische werkomgeving.

-Je bent aantoonbaar pro-actief en ondernemend.

-Je hebt zin om maatschappelijke impact te maken.


Wat wij bieden?

 • Een verantwoordelijke functie bij een ambitieuze en impactvolle organisatie.

 • Een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden voor 32 tot 36 uur p/w (in overleg te bespreken). Na afloop van de overeenkomst is het de ambitie om dit te verlengen omdat het een uitbreidingsfunctie is met een structureel karakter.

 • Een salarisindicatie (op basis van fulltime) tussen €2500 – €3500 p/m (afhankelijk van de werkervaring en aantal uur), reiskostenvergoeding en pensioen. Ben je meer waard? Vertel waarom en we nemen je sollicitatie ook in behandeling. 

 • Een informeel kantoor met tafeltennistafel, gezellige lunch-kantine en om de hoek een zonnig terras bij Vechtclub XL voor de donderdagmiddagborrel. We organiseren elk kwartaal een teamuitje en daarnaast ook regelmatige inhoudelijke sessies om met elkaar te sparren over de koers van de organisatie.

 • Een trainingsaanbod om het beste uit jezelf te halen, bijvoorbeeld via een maandelijkse masterclass tijdens de landelijke teamdagen van JobOn.

Waar?

Stichting JobOn is gevestigd in De Alchemist, een bedrijfsverzamelgebouw voor sociaal ondernemers op Europalaan 2, Utrecht.

JobOn Impactrapportage_10-5-21

JobOn brengt inspiratie voor meer werkgeluk Bron: www.youtube.com
Schermafbeelding 2021-08-17 om 16.57.29

JobOn

Branche: HR/Recruitment

Europalaan 2
3526 KP Utrecht
Netherlands

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief