Met jou als International Business Developer komen we stap voor stap dichter bij ons doel: Het meest Inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van Europa! Je zult verantwoordelijk zijn voor groei van Seepje in het buitenland, met een ambitieuze set aan commerciële doelstellingen.

Over Seepje

Seepje maakt de beste was- en poetsmiddelen voor een schonere én mooiere wereld. Het resultaat dat we willen behalen is de som van de positieve impact die we realiseren, voor alle betrokkenen en onze omgeving. In ons Washok in Den Haag streven we altijd naar het allerbeste resultaat. We belonen initiatief en ondernemerschap, assertiviteit, creativiteit en een kritische blik. We zijn open en eerlijk naar elkaar, iedereen is zichzelf en natuurlijk komt niemand ooit wasmiddel, wasverzachter, allesreiniger, afwasmiddel óf handzeep tekort.

Ons grote doel

We willen het meest inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van Europa worden! In Nederland zijn we inmiddels goed op weg. Vorig jaar werden we door consumenten verkozen als één van de meest inspirerende merken van ’t land! We begonnen met onze studiefinanciering en brachten in 2014 de eerste producten op de markt, die we aan de keukentafel met vrienden en familie hadden ingepakt. Inmiddels werken we met 15 gepassioneerde was- en poetsfanaten, verkochten we afgelopen jaar meer dan een miljoen producten via zo’n 4500 winkels in Nederland, België en Duitsland. En da’s belangrijk! Want hoe meer mensen met Seepje wassen en poetsen, hoe meer we samen kunnen betekenen voor alle betrokkenen en onze omgeving.

De functie

Als International Business Developer neem je een belangrijke plek in, in het Seepje Groeiteam! Je werkt nauw samen met onze Sales Kapitein Milou, onze Sales Supporter Evelijn, de Accountmanager Benelux en Wasman Jasper. Je belandt in een leerzame, creatieve en snel groeiende werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Als echte salestijger ben je verantwoordelijk voor groei van Seepje in het buitenland. Met een ambitieuze set aan commerciële doelstellingen ga jij aan de slag om onze ambitie waar te maken en komen we stap voor stap dichter bij ons doel: Het meest Inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van Europa!

Ben jij een…

Commerciële self-starter? We zoeken iemand die zich enthousiast vastbijt in onze doelen, zodat we samen de wereld schoner én mooier wassen. Je haakt grote mainstream retailers aan, bouwt relaties op met distributeurs, vergroot hiermee ons afzetgebied en realiseert omzetgroei.

Niet alleen weet je precies die juiste snaar te raken in gesprekken en e-mails… Je werkt planmatig, rekent die plannen door en stemt alles haarfijn af binnen ons team. Je analyseert afzet, omzet en marktgegevens en weet daarmee het onderste uit de kan te halen. Je identificeert kansen en zorgt voor groei van Seepje in Europa!

We zijn op zoek naar een International Business Developer (fulltime):

 • Ondernemend, commercieel, kritisch, gedreven, communicatief sterk én analytisch;
 • 4-8 jaar sales ervaring in de FMCG/CPG sector, waarvan minstens 2 jaar internationale sales ervaring;
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Goede beheersing van de Duitse taal is een pré;
 • Affiniteit met duurzaamheid en onze sociale missie, als ook met onze producten;
 • Je bent commercieel ingesteld en overtuigd van je eigen kunnen;
 • Natuurlijk ben je ook autonoom, nauwkeurig en stressbestendig;
 • En je bent wel in voor een geintje.

Wat je ervoor terug krijgt? Een geweldige baan:

 • Een ondernemende, open, gedreven en authentieke werkomgeving in ons Washok in Den Haag (op dit moment vanuit huis, in verband met Corona);
 • Een ambitieus team met toppers, met hart voor Seepje en onze missie.
 • Een belangrijke rol in een snel groeiend bedrijf, wij willen dat jij mee groeit;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoveel vakantiedagen als je wilt en onbeperkt boeken bestellen;
 • Wasmiddel, heel, heel veel was- en poetsmiddel.

Seepje is actief tegen discriminatie en racisme:

 • Anoniem solliciteren wordt gewaardeerd;
 • Alle aanmeldingen worden gelijk en inhoudelijk behandeld;
 • We kijken verder dan (geldigheid van) diploma’s;
 • Wil je iets zeggen over hoe deze vacature inclusiever kan? We horen je graag.

Word jij de nieuwe International Business Developer bij Seepje?

Laat ons dan weten waarom jij dé persoon bent waar wij naar op zoek zijn. Stuur je CV, motivatie en eventuele aanvulling daarop naar ilse@seepje.nl Je krijgt altijd een reactie.

PS: Vanwege Corona werken we grotendeels vanuit huis en zullen we in deze sollicitatieprocedure een eventueel eerste gesprek telefonisch voeren.

Seepje_Logo_NL1

Seepje

Hé jij daar! Seepje gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Zoals de schil …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief