Wij zijn NICE, ijspioniers sinds 2013 en altijd op zoek naar de meest natuurlijke manier om het lekkerste biologische ijs te maken. Zo kan iedereen proeven hoe lekker puur natuur smaakt.

Met ons 8-koppig team hebben we NICE samen vanaf de grond opgebouwd: van 12 verkoopplekken in Nederland in 2013 tot meer dan 2.000 verkoopplekken in heel Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

NICE ijs vind je over de hele breedte van het salesspectrum: van de mooiste bio-winkels, groene buitenplekken en musea, tot grote internationale retailketens en groothandels. Omdat we in verschillende landen hard (willen) groeien, zijn we per 1 september 2020 op zoek naar een nieuw teamlid, dat relaties met onze klanten onderhoudt en onze marktpositie verder uitbouwt.

We zijn op zoek naar een collega die

  • enthousiast, pro-actief, gestructureerd, zelfstandig en leergierig is
  • vloeiend Duits (bij voorkeur moedertaal) en Nederlands spreekt en schrijft
  • minimaal 2 jaar commerciële (retail)ervaring heeft, bij voorkeur internationaal
  • beschikt over een rijbewijs B
  • er voor in is om voor beurzen en klantgesprekken een aantal keer per jaar naar Duitsland en Zwitserland te reizen
  • minimaal 32 uur per week beschikbaar is
  • en die net als wij goed eten belangrijk vindt

Wat bieden wij
Je zal gaan werken in een hecht en ondernemend team, vanuit een fijn kantoor in Amsterdam, in combinatie met thuiswerken. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en geven je daarom veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te werken vanuit jouw kwaliteiten.

En natuurlijk mag je onbeperkt ijsjes eten!

Word je enthousiast van wat je hier leest? Stuur dan je CV en motivatie vóór 1 augustus naar nina@nicefruchteis.de.

Laat het ons ook weten als je meer informatie wilt of als je je afvraagt of je de juiste ervaring hebt. Neem dan contact op met Nina op het nummer 0049 176 60 414299 / 0031 20 67 08479 of mail naar nina@nicefruchteis.de.

Have a NICE day!

nice
NICE fruitijsjes – goed

NICE Fruitijsjes

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief