Aidsfonds – Soa Aids Nederland werkt aan een wereld waar niemand meer sterft aan aids en waar mensen seksueel gezond zijn, zodat iedereen vrij en zonder angst kan liefhebben. Dat doen we samen met de mensen die het hardst geraakt worden door soa’s en hiv vanwege discriminatie en uitsluiting. Wij versterken hun stem en ondersteunen met informatie, kennis en financiering. Uit liefde voor alle liefdes. Daaraan werken we in Nederland en in 15 landen wereldwijd.
Om van onze droom een realiteit te maken zorgen we er als afdeling Nationaal voor dat betrouwbare informatie voorhanden is, ondersteunen we en werken we samen met (zorg) professionals (waaronder medewerkers GGD’en, huisartsen en dokters assistenten) voor een goede soa- en hiv-preventie en zorg en spannen ons in om de mensen die de grootste risico’s lopen te bereiken. Daarnaast werken we mee aan onderzoek, houden we ons bezig met eHealth toepassingen voor de soa en hiv bestrijding en financieren we projecten. Kom jij ons daarbij helpen?
Voor het team Professionals zoeken we een Huisarts soa- en hiv-preventie en zorg (8 – 16 uur per week)

Wat doet het team en wat ga jij doen
Samen met GGD’en, huisartsen, medisch specialisten, wetenschappers, beleidsmakers en mensen uit communities werken we aan preventie en een goede zorg. Het team Professionals verzamelt en verspreidt kennis die professionals ondersteunt, bijvoorbeeld door bij te dragen aan beleid, richtlijnen, tools of deskundigheidsbevordering.
Je werkzaamheden:
• Verzamelen en verspreiden van kennis m.b.t. soa- en hiv-preventie en zorg
• Ontwikkelen van (kwaliteits)beleid, richtlijnen en interventies en verzamelen van kennis voor deskundigheidsbevordering in de soa- en hiv-preventie en zorg, in samenwerking met het Centrum voor Infectieziektebestrijding en andere stakeholders (beroepsgroepen, belangenorganisaties, overheden en instituties)
• Ondersteunen van (medische) professionals specifiek in de huisartspraktijk in relatie tot de zorg die de GGD’en en andere instellingen en (beroeps)organisaties leveren
• Strategisch adviseren aan het MT, doelgroep projecten (jongeren, MSM, sekswerk, mensen met een migratieachtergrond), beleid, lobby, pers en communicatieadvies

Wat bieden we
Allereerst bieden we jou een ambitieuze en diverse organisatie waarin we op basis van aansprekende doelen en heldere rollen laagdrempelig, open en in een inspirerende sfeer met elkaar samenwerken en kwaliteit leveren. Zo dragen we bij aan een wereld zonder aids, seksuele gezondheid en rechten voor iedereen en geen nieuwe hiv-infecties en genezing voor alle mensen met hiv. Je bent welkom zoals je bent, van wie je houdt of wat je gelooft. Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en je maatschappelijke drive om samen met ons te werken aan onze missie. Vraagstukken bekijk je vanuit verschillende perspectieven en je vindt daarbij aansluiting bij de gemeenschappen met wie we werken, omdat je kunt putten uit eigen ervaring, van dichtbij hebt kennis gemaakt met leden van deze gemeenschappen of geïnteresseerd bent in: mensen die leven met hiv, LHBTIQ+, mensen met een migratieachtergrond, (voormalig) sekswerkers, (ex-) drugsgebruikers.

Daarnaast bieden we o.a.:
• Een boeiende functie in een dynamische veranderende organisatie
• Een arbeidsovereenkomst eerst voor een jaar en na een positieve eindbeoordeling een vast dienstverband
• Een salaris tussen de € 3.882 en € 5.787 bruto per maand bij 36 uur per week, inschaling vindt plaats afhankelijk van je ervaring
• 8% vakantiegeld
• 8,3% eindejaarsuitkering die ook wordt berekend over je vakantiegeld
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
• Thuiswerk mogelijkheden, flexibele werktijden en zelf je agenda kunnen bepalen
• 100% vergoeding van je woon- werkverkeer per openbaar vervoer
• Eventuele andere constructies zijn bespreekbaar

Ben jij
• Een enthousiasmerende en geregistreerd huisarts (of uitzicht op registratie op korte termijn)
• Een organisatietalent en communicatief vaardig
• Beleidsmatig en strategisch denkend, schrijvend en acterend

Heb jij
• Deskundigheid en ervaring en/of aantoonbare interesse in eerstelijns soa- en hiv-preventie en zorg
• Affiniteit met wetenschap en implementatie van deskundigheidsbevordering

Solliciteren
Solliciteren kan door het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae op onze sollicitatiepagina door te klikken op de volgende link:
https://soa-aids-nederland.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/229662

Na het ontvangen van jouw online sollicitatie nemen we bij interesse z.s.m. contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Wij streven naar invulling per 1 juli 2022.
Meer informatie? www.aidsfonds.nl www.aidsfonds.org en www.soaaids.nl

Heb je een dringende vraag over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Niels Brouwer, teamleider Professionals, via telefoonnummer: 06-10011499 of stuur een e-mail: nbrouwer@soaaids.nl

soa aids nederland en aidsfonds

Aids Fonds - Soa Aids Nederland

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief