Wij geloven in een gezond en sterk Afrika van binnenuit!

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede. We zijn de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie en gaan uit van de kracht van de Afrikaanse bevolking. Sinds ons bestaan in 1957 leiden we zorgpersoneel in Afrika op en zorgen we voor goede medische voorzieningen, basiszorg en voorlichting. Ook praten we met Afrikaanse overheden, want we willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn.

Dit is jouw kans om samen met een enthousiast en gedreven team impact te maken in Afrika, want wij zoeken een zelfstandige en initiatiefrijke:

Human Resources Officer
(22,5 uur/3 dagen per week)

Het Human Resources team bestaat uit drie collega’s die verantwoordelijk zijn voor het operationele, tactische en strategische HR-beleid van Amref Flying Doctors. Human Resources gaat over mensen en onze collega’s maken dagelijks het verschil. Ons HR-beleid stelt collega’s in staat om zich voortdurend in te kunnen zetten voor onze visie: een gezond en sterk Afrika! Ben jij een enthousiaste en hands-on HR professional? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als HR Officer ben je een spin in het HR-web van onze organisatie. In samenwerking met het HR team en de afdeling Finance & Operations, zorg je dat ons HR-beleid en procedures in lijn zijn met die van de gehele Amref organisatie. Je haalt energie uit het feit dat geen één dag hetzelfde is en dat je op operationeel en tactische niveau in de weer bent met een grote verscheidenheid aan HR onderwerpen. Je kunt daarbij denken aan werkzaamheden op het gebied van Werving & Selectie, Arbeidsvoorwaarden, Training & Learning, Performance Management, Arbo en Arbeidsomstandigheden.

Maar dat is niet alles. Je bent de vraagbaak voor medewerkers met betrekking tot Amref HR-beleid en overige HR-onderwerpen. Maar ook voor vragen van leidinggevenden deins je niet terug. De HR Manager ondersteun je bij het verder ontwikkelen van de HR strategie van ons Nederlandse kantoor.

Heb je daarna nog tijd over dan help je mee met de uitvoering van terugkerende HR-projecten, zoals de RI&E en het Medewerker Tevredenheidsonderzoek. Of je levert een bijdrage aan ons internationale beleid.

Dit breng je mee
• Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van personeelsmanagement;
• minimaal 3 jaar werkervaring in een brede HR functie;
• ervaring in het kunnen omzetten van een HR strategie in tactisch en operationeel HR-beleid;
• een initiatiefrijke en hands-on mentaliteit;
• een ondernemende persoonlijkheid, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
• het vermogen om met verschillende doelgroepen te kunnen communiceren;
• goede spreek- en schrijfvaardigheid in zowel Nederlands als Engels;
• ervaring met SharePoint en ADP is een pré.

Dit bieden we
Een bijzondere missie: meewerken aan een gezond en sterk Afrika. Een team van zo’n zestig collega’s werkt samen met je in een ongedwongen en professionele werksfeer waarin jij zelfstandig kan opereren in een internationale organisatie met als standplaats Leiden. (Deels) werken vanuit huis is ook mogelijk. De arbeidsvoorwaarden passen bij de goededoelensector. In eerste instantie bieden we een tijdelijk dienstverband aan voor de periode van één jaar met de intentie tot verlenging.

Geïnteresseerd?
Stuur jouw motivatie en CV (in Word- of PDF-document) dan vóór 16 augustus 2021 naar sollicitaties@amref.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Miranda Bulpitt – Hoff (HR Manager) via Miranda.Bulpitt-Hoff@amref.nl of Pieter Cornelissen (CFO) via Pieter.Cornelissen@amref.nl. Je kunt ook kijken op www.amref.nl. Een (online) assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Bij gelijke geschiktheid zal de voorkeur uitgaan naar een eventuele interne kandidaat.

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode.

Onze maatschappij is kleurrijk en Amref Flying Doctors Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van onze samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief