Groepsbegeleiders voor internationale vrijwilligersprojecten in Nederland voor 2 weken in de zomer van 2020.

De SIW organiseert in 2020 6 projecten in Nederland, op het gebied van natuurbeheer, onderhoud van een houten schip, biologische landbouw en sociale zorg.

Aan deze projecten wordt gedurende twee weken in de zomer gewerkt door een groep vrijwilligers van verschillende nationaliteiten. De van de vrijwilligers gevraagde tijdsinvestering is 6 uur per dag gedurende 5 dagen per week. Per project bestaat een groep uit ca 10 tot 20 deelnemers.

Tijdens elk project wordt de groep ondersteund door twee begeleiders van SIW.

De begeleiders sturen een internationale groep vrijwilligers aan, beheren de financiën gedurende het project, fungeren als eerste aanspreekpunt bij vragen en/ of problemen, zorgen samen met de vrijwilligers voor een recreatief programma en bevorderen de sfeer en samenhang.

  • Ben jij een stevige persoonlijkheid met leidinggevende kwaliteiten en ben je 18 jaar of ouder?
  • Steek je graag de handen uit de mouwen?
  • Spreek je goed Nederlands en Engels?
  • Ben je 2 weken beschikbaar in de periode van half Juli tot begin September?
  • Kan je deelnemen aan het voorbereidingsweekend op 22/23 Juni te Utrecht?

Wij bieden jou de kans om je organisatorische en leidinggevende kwaliteiten verder te ontwikkelen. Deze ervaring vormt een sterke aanvulling op je cv!

Interesse?

Algemene informatie over SIW vind je op www.siw.nl. Voor meer informatie over de functie van Begeleider Nederlandse projecten kun je contact opnemen met Hans van Dommele, email  info@siw.nl of telefoon 030-2317721. Meld je aan door een e-mail te sturen naar bovenstaand adres. Wij zullen je dan het aanmeldformulier toesturen.

siw_logo

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten

SIW is er voor iedereen met een avontuurlijke en flexibele instelling: • Wij zenden belangstellenden uit naar vrijwilligersprojecten in …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief