Landelijk Bureau GroenLinks in Utrecht zoekt per direct een medewerker ledenadministratie om ons team te komen versterken. De ledenadministratie is verantwoordelijk voor het beheer van het ledenbestand en voert daarnaast ondersteunende taken uit voor de vereniging zoals support aan functionarissen en andere taken zoals het verzorgen van ledenraadplegingen.

Als medewerker ledenadministratie werk je in het team financiën & ledenadministratie dat wordt aangestuurd door het hoofd financiën & ledenadministratie. Het team op het Landelijk Bureau bestaat uit twee medewerkers ledenadministratie en 3 medewerkers financiën. Als medewerker ledenadministratie zorg je voor een actueel ledenbestand (op dit moment hebben we ruim 33.000 leden). Je bent het eerste contact met nieuwe leden en beantwoord vragen van leden en relaties telefonisch of per mail.

Het team financiën en ledenadministratie zit momenteel in een overgangsfase waarbij wordt onderzocht hoe het takenpakket van het team er in de toekomst uit komt te zien en welke rollen en verantwoordelijkheden daarbij horen. De onderstaande taken zullen in elk geval onderdeel zijn van de functie.

 Taken

Verwerken van (financiële) mutaties in de ledenadministratie.

Beantwoorden van vragen van leden, abonnees en overige relaties.

Registratie van vertegenwoordigers en functionarissen.

Verrichten van overige werkzaamheden m.b.t. de ledenadministratie.

 Wie zoeken wij?

Je bent communicatief vaardig en je hebt een hoogwaardige dienstverlening hoog in het vaandel staan. Daarnaast ben je een echte teamplayer waarbij je de collega’s van de financiële administratie regelmatig ondersteunt. Andere functie eisen zijn:

 • Je hebt affiniteit met het GroenLinks-gedachtegoed.
 • Je werk zorgvuldig en accuraat.
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Je bent in staat om flexibel mee te bewegen met de hectiek in een politieke organisatie.
 • (Klant)vriendelijk- en servicegericht.
 • Ervaring met het werken vanuit een CRM systeem.

Wat bieden wij?  

 • Uitdagende baan in een interessante werkomgeving.
 • Enthousiaste collega’s en een informele werksfeer.
 • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen €2.172,- en €3.137,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (GroenLinks hanteert een 32-urige werkweek).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken).
 • In eerste instantie een aanstelling voor één jaar met kans op een vaste aanstelling.

GroenLinks staat voor gelijkwaardigheid en streeft ernaar een diverse en inclusieve beweging te zijn. Jouw unieke perspectief is waardevol. We zijn benieuwd naar je persoonlijke motivatie, kwaliteiten en ervaring. Daarom moedigen wij iedereen die geïnteresseerd is aan om te solliciteren.

Solliciteren

Stuur voor vrijdag 27 mei 2022 een beknopte motivatiebrief en cv in één pdf t.a.v. Erik Minkjan naar personeelszaken@groenlinks.nl o.v.v. medewerker ledenadministratie. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met het hoofd Financiën en Ledenadministratie van het Landelijk Bureau, Erik Minkjan: 06-2139198. Mailen kan ook: (eminkjan@groenlinks.nl).

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met jouw eventuele interesse.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

GROENLINKS-LOGO-COMPACT-SQUARE

Landelijk Bureau GroenLinks

Het Landelijk Bureau GroenLinks is het hart van de organisatie en de beweging. Het ondersteunt het partijbestuur en alle besturen en …

St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief