Jouw toekomst, jouw Rotterdam

Zou jij graag meer uit jezelf willen halen? Ontdekken hoe jij de beste versie van jezelf kan zijn? Doen waar jij energie van krijgt, terwijl je nieuwe skills ontwikkelt en een impact maakt in Rotterdam? Bij GLOW UP! Rotterdam start jij sterk met jouw toekomst

GLOW-UP.jpg

Durf jij de uitdaging aan te gaan om een half jaar te knallen? Mooi! Jij wordt onderdeel van de GLOW UP!-community. Hier doen we dingen samen. Hier zijn we er voor elkaar. Je gaat trainingen volgen, waarin je skills ontwikkelt waar je echt wat aan hebt. Met jouw eigen coach kijk je naar jouw dromen en kansen. Vergeet saaie klaslokalen en collegezalen – bij GLOW UP! ga jij direct aan de slag met jouw team bij mooie projecten uit Rotterdam. Zo doe je meteen werkervaring op en bouw je aan jouw netwerk. Jij gaat een steentje bijdragen aan sociale en duurzame projecten. Zo bouwen we meteen aan een mooie stad. En dat voelt goed.

In het kort

  • Voor: jongeren tussen 18-27 jaar
  • Tijd: een half jaar – 20 uur per week vanaf September of Oktober.
  • Wat: Trainingsprogramma om je voor te bereiden op jouw toekomst. Doe (werk)ervaring op bij diverse sociale en duurzame projecten in Rotterdam en bouw aan een sterk cv en netwerk.
  • Waarom: Leer waar jouw talenten liggen en start sterk met jouw carrière. Ontdek waar jij blij van wordt, doe relevante (werk)ervaring op en connect met anderen zoals jij in de GLOW UP! Community.
  • Kosten: gratis
Starters4community

Starters4communities

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief