Ben je al een tijdje trainer en heb je zin om iets nieuws te leren? Wil jij de komende jaren een bijdrage leveren aan het opleiden van nieuwe generaties trainers bij Trainingen op Maat? Wil je in een team met twee anderen een fantastisch Train de Trainers-traject vormgeven in het najaar van 2021? Solliciteer dan voor 14 mei voor Train de Trainer bij Trainingen op Maat!

Wat doe je als TdT’er?

Als Train de Trainer ben je betrokken bij het volledige opleidingstraject van nieuwe trainers, van sollicitatie tot eindevaluatie. Je verzorgt samen met de twee andere TdT’ers het inhoudelijke programma op het TdT-weekend van 1-3 oktober en  tijdens de voorbereidende dag. Het hele traject is “Op Maat”, waarbij je rekening houdt met de behoeften van de nieuwe trainers en de kwaliteiten van jezelf en de andere twee.Naast het geven van de trainingen en het vormgeven van het traject coach je ook een aantal keer de trainers individueel.

Wie zoeken we?

Wij zoeken één enthousiaste trainer die al aardig wat ervaring heeft in het geven van trainingen en/of het opleiden van jonge mensen. Daarnaast ben je bereid om je verder te verdiepen in de theorie en praktijk op het gebied van trainen en kan je op een metaniveau naar trainen (leren) kijken. We zoeken niet de perfecte TdT’er, maar vooral iemand die nog veel wilt leren als junior binnen het team!

We verwachten van een TdT’er dat die zich committeert tot drie opleidingstrajecten in het najaar (2021 tot en met 2023) en zoeken zodoende iemand die zich wil blijven ontwikkelen.

Ten slotte verwachten we dat je tot en met het weekend in avonden en/of weekenden beschikbaar bent om te vergaderen of trainingen uit te werken.

Wat krijg jij?

Train de Trainer worden is een enorm leerzame ervaring en een goede manier om jezelf verder te ontwikkelen als trainer. Je kan daarnaast op aanvraag begeleiding krijgen vanuit Trainingen op Maat in de vorm van trainingen of coaching en je kan gebruik maken van de faciliteiten op ons kantoor in Utrecht. Ten slotte heb je recht op reiskostenvergoeding en krijg je een vrijwilligersvergoeding.

Solliciteren?

Solliciteren kan tot en met vrijdag 14 mei 10.00 door een motivatiebrief en CV te sturen naar trainingen@lsvb.nl. Naar aanleiding daarvan zullen sollicitatiegesprekken worden gehouden in de week erna van 17 tot 21 mei. Voor het sollicitatiegesprek vragen we je een training van 15 minuten voor te bereiden. Na afloop van die training zullen we je vragen je keuzes toe te lichten.

Het weekend zal op 1-3 oktober plaatsvinden en de voorbereidende dag op 25 september.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem contact op met Anne-Thaya, coördinator van Trainingen op Maat, 0626327495 of anne-thaya@lsvb.nl

LSVb-Rood

Landelijke Studentenvakbond

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief