Wat zou jij doen als je de baas van de wereld was?

Als het aan ons lag, zou ieder kind gezond kunnen opgroeien en naar school kunnen gaan. Geen kind zou meer het slachtoffer zijn van oorlog, misbruik en geweld. UNICEF heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen, die zijn vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind, respecteert en naleeft. Dit is de mooiste opdracht die je kunt krijgen en die UNICEF samen met regeringen, bedrijven, particulieren en kinderen uitvoert.

Binnen UNICEF Nederland is de afdeling Partnerships verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van nieuwe en bestaande partnerships met bedrijven in Nederland.

Ter ondersteuning van de afdeling Partnerships zijn wij vanaf 1 februari 2021 op zoek naar een:

Gedreven en zelfstandige stagiair Partnerships (32-38 u/wk)

Dit ga je doen

Je werkt vanuit afdeling Partnerships en gaat je bezig houden met de ondersteuning op verschillende vlakken:

 • Je ondersteunt de accountmanager in het dagelijks contact met het Nederlands bedrijfsleven; in activiteiten, voorbereiding van meetings, overall communicatie, administratie en databeheer.
 • Je representeert UNICEF door zelfstandig klantcontact met een groep Nederlandse bedrijven die het werk van UNICEF supporten.
 • Je werkt mee bij de organisatie van (virtuele) events voor belangrijke partners.
 • Je werkt mee aan de doorontwikkeling en campagnevoering van de MKB propositie Business Buddies.
 • Met jouw actuele kennis en inzichten vanuit jouw opleiding, draag je bij aan innovatie en expertiseoverdracht binnen de organisatie.

Dit vragen we

Onze ideale stagiair partnerships:

 • wil zich graag inzetten voor de rechten en veiligheid van kinderen;
 • is een multi-tasker, die houdt van afwisseling en dynamiek;
 • is zelfstandig, pakt zaken snel op en durft initiatief te nemen;
 •  volgt een opleiding in de richting bedrijfskunde, management, marketing of commerciële economie;
 • is commercieel en houdt van concrete resultaten;
 • is gestructureerd, heeft oog voor detail;
 • beschikt over sterke analytische vaardigheden;
 • beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en kan zich zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal.

Kortom een hele brede stageplek, waarbij je kunt ontdekken waar jouw kracht en interesse ligt, waar je echt kan bijdragen aan innovatie binnen UNICEF Nederland en meehelpt aan het creëren van een betere wereld voor kinderen!

Dit bieden we

Bij onze stageplek krijg je naast een financiële vergoeding een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen. Bijna honderd leuke, gedreven collega’s en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS.

Meer weten?

Bel dan met Joliene Heimgartner, Accountmanager Partnerships op 06-21214267

Direct reageren?
Je reactie, waarin je duidelijk aangeeft waarom juist jij een geschikte kandidaat voor deze stageplaats bent inclusief je cv, stuur je uiterlijk 11 december 2020 naar ons via onze site werkenbij.unicef.nl.

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

www.unicef.nl

Logo-Voor-ieder-kind-Stapel-cyaan-2017

UNICEF

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief