zelfstartend – resultaatgericht – visie – Stressbestendig – creatief

Dance4Life is op zoek naar een creatieve en resultaatgerichte professional online fondsenwerving.

Jouw uitdaging

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe fondsenwervende inkomstenstroom: particuliere fondsenwerving door middel van online campagnes gericht op sponsoracties en eenmalige individuele donaties. Daarnaast zorg je voor de ontwikkeling en implementatie van nieuwe wervingsconcepten en test, optimaliseer en evalueer je online campagnes. Daarbij heb jij een sterke visie op de ontwikkeling van online acquisitie- en retentiestrategieën, met als einddoel het realiseren van inkomsten.

In deze rol krijg je veel vrijheid in het bedenken en uitwerken van campagnes voor verschillende doelgroepen, maar wel met een hele sterke focus op concrete resultaten. Je houdt dan ook van een uitdaging en bent een echte zelfstarter. Je gebruikt jouw digitale marketingkennis en -ervaring om jaarlijks meerdere online wervingscampagnes op te zetten en uit te voeren. Met jouw getrainde oog zorg je ervoor dat resultaten goed gemonitord en geoptimaliseerd worden. Jij levert een innovatieve, dynamische en multichannel supporter-ervaring, waar je acquisitie en retentie maximaliseert.

 

Jouw rol

 • Je neemt de lead in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe online sponsoracties- en donatiecampagnes om fondsenwervende doelstellingen te behalen;
 • Je creëert online acquisitie- en retentiestrategieën die aansluiten op de fondsenwerving strategie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de optimalisatie van acquisitie campagnes;
 • Je bent verantwoordelijk voor de supporter welkoms- en retentiecampagnes via verschillende digitale kanalen (search, social media advertising en email) en voor de optimalisatie van donation funnels en landing pages.
 • Je zorgt ervoor dat je resultaten meetbaar en inzichtelijk zijn;
 • Je coördineert campagnebriefings en evaluaties en zorgt ervoor dat alle activiteiten tijdig (binnen de deadline) worden uitgevoerd;
 • Je (co-)creëert sterke fondsenwervende campagne content;
 • Je stuurt externe bureaus en creatieve teams aan om tot het beste resultaat te komen;
 • Je adviseert proactief over het online fondsenwerving programma, de jaarlijkse budgettering en prognoseherziening.

 

Jouw profiel

Je bent een creatieve en vernieuwende fondsenwerver die outside the box durft te denken. Je snapt welke specifieke doelgroepen via welke online kanalen te benaderen en vindt zowel werving van nieuwe supporters als behoud van supporters fascinerend. Je krijgt energie van het realiseren van resultaten. Daarnaast kun je goed strategisch denken en handelen en weet je campagneconcepten als geen ander te vertalen naar effectieve actieplannen.

 

Ook beschik je over:

 • Een afgeronde op minimaal HBO of BA niveau opleiding
 • Minimaal 3 jaar (werk)ervaring in digitale fondsenwerving of digitale marketing, met een bewezen track record in het plannen, evalueren en leveren van succesvolle campagnes die respons stimuleren via PPC,
  e-mail, en site-optimalisatie.
 • Uitstekende projectmanagement- en organisatorische vaardigheden
 • Een sterk analytisch vermogen en ervaring met het monitoren van resultaten
 • Uitstekende interpersoonlijke, communicatie- en onderhandelingsvaardigheden
  Zeer goede mondelinge- en schriftelijke Nederlandse vaardigheden, Engels is een pré
 • Ervaring met het werken bij een non-profit organisatie is wenselijk.

Wat we bieden

 • Een uitdagende functie voor 36 uur per week.
 • Salarisindicatie van € 3.000 – € 3.800 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek (afhankelijk van opleiding en ervaring)
 • Een eindejaarsuitkering ter hoogte van één maandsalaris
 • Een ruim opleidingsbudget
 • Een zeer goede pensioenregeling
 • Een concurrerend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden

 

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd en wil je werken bij een inspirerende en vooruitstrevende non-profit organisatie? Stuur dan vóór woensdag 27 januari een email met je motivatie, beschikbaarheid en je cv naar chitra@dance4life.com.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die naar hetzelfde e-mailadres sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

OVER DANCE4LIFE
THE MOVEMENT FOR SAFE SEX

In Nederland krijgt 1 op de 3 meisjes en 1 op de 5 jongens te maken met seksuele intimidatie. Dance4Life creëert bewustwording bij jongeren wereldwijd, zodat zij begrijpen wat de impact is van gender-ongelijkheid, seksueel geweld en onveilige seks.
Met een interactief lesprogramma en grootschalige awareness campagnes vol dans en muziek vraagt Dance4Life aandacht te voor het grootste gezondheidsrisico onder jongeren: onveilige seks. Anno 2020 is deze formule nog steeds ijzersterk en inspireert Dance4Life jongeren om met de vrijheid hun grenzen en wensen zelf te bepalen, positieve seksuele keuzes te maken en vol vertrouwen door het leven te dansen. Het leven is er om gevierd te worden. Veilige, fijne seks hoort daar bij!

Vanaf 1 januari 2021 gaat Dance4Life een volledige fusie aan met Rutgers, met behoud van de eigen merken. Dance4Life en Rutgers werken al jaren samen om de seksuele gezondheid en rechten van jongeren wereldwijd te verbeteren. Rutgers strijdt voor seksuele gezondheid en seksuele rechten van iedereen. Rutgers verbindt onderzoek, praktijk en lobby. Het werk van Rutgers kenmerkt zich door een inclusieve en activistische benadering van seksuele vorming, verbeterde toegang tot anticonceptie en veilige abortus en de preventie van seksueel geweld. Hierbij ligt de focus op mensen tot 30 jaar. De verschillende krachten van beide organisaties bieden kansen om onder de vlag van Rutgers nog meer impact te maken. In deze rol kan je werken op zowel het kantoor in Amsterdam aan de Keizersgracht of op het kantoor in Utrecht aan het centraal station.

jVFPpUh6

Dance4life

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief