Zou je willen meedenken over fondsenwerving voor een kleine maar ambitieuze organisatie? Zie jij het toenemende belang van internationale samenwerking in deze tijden van globalisering en klimaatverandering? Dan is Stichting NICC op zoek naar jou (www.stichtingnicc.nl).

Fondsenwerven in teamverband

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger ter ondersteuning van de fondsenwerving van de Stichting NICC (Netherlands International Cooperation Collection). Voor het visueel vastleggen van ‘oral history’, het digitaliseren van collectie-items en het creatief opzetten van (digitale) exposities hebben we extra fondsen nodig. Wil jij je als fondsenwerver verder ontwikkelen dan kunnen we je hulp goed gebruiken. We werken samen in een team waarbij ook inbreng van ervaren fondsenwervers – vanuit ons netwerk – wordt toegevoegd.

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om te werken aan het werven van fondsen voor het verder uitbouwen van onze veelzijdige collectie, in het bijzonder van het visualiseren en creatief verrijken van de collectie.

Stichting NICC in het kort:

NICC staat voor Netherlands International Cooperation Collection. De stichting NICC beheert een veelzijdige collectie en zet zich in om ervaringen met Nederlandse internationale samenwerking gericht op wereldwijde duurzame ontwikkeling transparanter en inzichtelijker te maken. NICC wil ook initiatieven met elkaar verbinden, ervaring aan nieuwe kennis koppelen en discussies daarover bevorderen. Op deze manier wil NICC een bijdrage leveren aan een duurzamere en meer verbonden mondiale samenleving.

Interesse?

Stuur een e-mail naar info@stichtingnicc.nl

 

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief