Stichting COMBO, LAKS en JOB zoeken per direct een:

 

Financieel administratief medewerker

Over ons

Stichting COMBO ondersteunt de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) en het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS). JOB en LAKS zijn de belangenbehartigers van mbo-studenten en vo-scholieren. De jongerenbesturen bepalen de inhoudelijke koers. Werken bij Stichting Combo is dus ook werken ‘in’ een jongerenvereniging.

Over de functie

De Financieel administratief medewerker verzorgt de financiële administratie van zowel de stichting als van de jongerenverenigingen. Daarnaast is de financieel administratief medewerker belast met de controlfunctie en het beheer van de financiële middelen.

Het takenpakket is breed en gevarieerd. De administratie bestaat onder andere uit de salarissen, declaraties, debiteuren en crediteuren, en btw. De financieel medewerker ondersteunt de algemeen directeur op het gebied van het opstellen van begrotingen en interne controle. Daarbij bewaakt hij/zij de naleving van de overeengekomen subsidievoorschriften. Ook verzorgt en coördineert hij/zij de jaarlijkse financiële cyclus van de drie organisaties bestaande uit begrotingsvoorbereiding, rapportage en opstellen van de jaarrekeningen van de stichting en twee verenigingen.

Gewenst profiel

De medewerker die de stichting voor ogen heeft is zelfstandig, stressbestendig en accuraat en kan zorgen voor structuur volgens planning & control. Hij/zij heeft brede kennis van financiële wet- en regelgeving, heeft bij voorkeur ervaring met het werken in verenigingen en stichtingen. Daarnaast is hij/zij maatschappelijk betrokken en vindt het een leuke uitdaging om te werken met zowel jongeren als (hoogopgeleide) starters.

De gezochte medewerker beschikt naast de kwaliteiten die bij een control-functie passen, over sociale competenties die nodig zijn voor het werken in een kleinschalige jongerenorganisatie: flexibel, streng als het nodig is, een luisterend oor, ondersteunend en servicegericht. Samen met de directeur ben je een vast gezicht binnen de organisatie: jullie zijn samen het lange termijn geheugen. Naast je financieel administratieve taken, vind je het ook geen probleem om zorg te dragen voor een aantal algemene organisatie-taken.

De kandidaat heeft

  • Een afgeronde hbo-opleiding financiële administratie, bedrijfseconomie of accountancy; of een mbo-4 opleiding financiële administratie met ruime werkervaring
  • Ervaring met boekhouding en geautomatiseerde boekhoudprogramma’s (Exact-Online)
  • Uitstekende kennis van Excel, en goede ervaring met andere MS Office programma’s (Outlook, Word)
  • Ervaring met het zelfstandig voeren van een salarisadministratie van een kleine stichting (Exact Online)
  • Ervaring met het zelfstandig opstellen van begrotingen en jaarrekeningen
  • Ervaring met de financiële verantwoording van subsidies
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante functie
  • Analytisch denkvermogen
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Stichting COMBO wil een diverse organisatie zijn, dus je bent welkom ongeacht waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt: wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij kan bijdragen aan onze organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

De financieel administratief medewerker maakt deel uit van een enthousiast team van gemiddeld 12 medewerkers en 12 jongerenbestuurders. De functie is voor 24-32 uur, verspreid over vier dagen van ma t/m do. Je werkt vanuit ons kantoor in hartje Utrecht, op een steenworp afstand van het centraal station. Gedeeltelijk thuis werken behoort tot de mogelijkheden.

 

Stichting COMBO is niet aangesloten bij een CAO en hanteert derhalve haar eigen arbeidsvoorwaarden.  Het salaris bedraagt € 2759 (voor 32 uur) exclusief 5,6% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Stichting COMBO is niet aangesloten bij een pensioenfonds, maar keert maandelijks bovenop het genoemde salaris €400,- bruto uit zodat naar eigen inzicht gespaard kan worden voor het pensioen.

 

Wegens het vertrek van onze collega, zoeken wij per direct een vervanger. Het contract wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging met een vast dienstverband.

Solliciteren

Heb je interesse? Stuur uiterlijk 26 juli 2020 een motivatiebrief en cv, gericht aan Carlijn Wentink naar secretariaat@stg-combo.nl. Verwijs in de titel van je e-mail naar “Sollicitatie Financieel administratief medewerker”. Graag je motivatiebrief en CV in Word- of Pdf-formaat toevoegen aan de e-mail, met in de bestandsnaam je eigen voor- en achternaam.

 

Voor meer informatie zie www.stg-combo.nl, www.laks.nl en www.jobmbo.nl, of bel 030-7900905 (Carlijn Wentink of Maria van Eijk; bereikbaar ma t/m do tijdens kantooruren).

 

Gesprekken staan begin augustus gepland. Mochten we eerder voldoende kwalitatief goede sollicitaties hebben ontvangen, dan sluit de vacature mogelijk eerder.

 

Jouw persoonlijke gegevens worden na afronding van de sollicitatieprocedure maximaal 6 maanden bewaard.

combo

COMBO stichting

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief