Simavi

Powerful women, healthy societies. Omdat we geloven dat als we vrouwen in hun kracht zetten, de hele gemeenschap daar beter van wordt. Daarom moedigen we vrouwen en meisjes aan om hun recht op gelijkheid en basisvoorzieningen op te eisen. Krachtige vrouwen en meisjes verbeteren niet alleen hun eigen situatie, maar ook die van de mensen om hen heen. Door je aan te sluiten bij Simavi creëer je een podium voor miljoenen meisjes en vrouwen die hun stem laten horen rond belangrijke thema’s; toegang tot schoon water, veilige toiletten en hygiëne.

 

Het team

Als teamlid van het Fundraising & Engagement cluster werk je nauw samen met je collega’s van Partnership Development (6), Private Fundraising (5) en Marketing en Communicatie (5). Je maakt deel uit van een team enthousiaste en professionele collega’s en wordt gecoacht door de Manager Particuliere Fondsenwerving.

Jouw rol- binnen Simavi

Een belangrijk onderdeel binnen ons werk is het organiseren van grote (inter)nationale campagnes om het recht op toegang tot water en toiletten onder de aandacht te brengen. Met deze campagnes creëren we bewustwording en werven we fondsen voor ons werk.

In jouw rol als event fundraiser ben je verantwoordelijk voor ons Wandelen voor Water educatieprogramma. Dit programma is al jarenlang een van de meest succesvolle kindereducatie programma’s op Nederlandse basisscholen rondom het thema water. Jaarlijks brengen we meer dan 20.000 kinderen op de been om te doen, te leren en fondsen te werven voor dit belangrijke thema.

Jij zorgt ervoor dat het programma in de toekomst haar toonaangevende positie behoudt en verder groeit. Je verzorgt daarvoor de werkplannen, initieert en coördineert evenementen en campagnes en alle andere nodige activiteiten om dat te realiseren.

Jouw voornaamste werkzaamheden 

 • Je neemt de leiding in de ontwikkeling van strategische plannen die het merk en de doelstellingen rond Wandelen voor Water de komende jaren verder door laten groeien.
 • Je coördineert de doorontwikkeling van het educatieve onderdeel binnen Wandelen voor Water en stemt dit nog beter af op het curriculum van het basisonderwijs.
 • Je initieert en coördineert alle activiteiten die nodig zijn om deelnemers voor het Wandelen voor Water programma te werven. Daarbij heb je een grote focus op het engageren van zowel basisscholen als gezinnen met kinderen in Nederland.
 • Je initieert en coördineert nieuwe propositie/markt strategieën om Wandelen voor Water voor nieuwe doelgroepen in te zetten.
 • Je coördineert en engageert een groot partnerbestand die samen met Simavi het Wandelen voor Water programma mogelijk maken.
 • Je monitort voortgang van de geplande activiteiten, doet voorstellen voor aanpassingen of verbeteringen en verzorgt de financiële afhandeling met ons Finance Team.

Jij bent onze droom kandidaat

 • HBO denk- en werkniveau.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.
 • Ervaring met educatieprogramma’s (is een pre)
 • Ervaring met opstellen en uitvoeren complexe campagnes en/of projecten.
 • Ervaren met planningssoftware (o.a. Excel) en CRM-systemen
 • Uitstekende plannings- en organisatievaardigheden.
 • Pro-actief en hands-on mentaliteit.
 • Ervaring met product management en propositie ontwikkeling
 • Uitstekende relatiebeheerder
 • Uitstekende mondelinge, lees- en schrijfvaardigheid in het Engels en Nederlands.

Wat wij bieden

Een boeiende en uitdagende functie binnen een internationale werkomgeving. Naast een leuke en gezonde werkomgeving (bijv. wekelijkse online bootcamp- of yogasessies, agile manier van werken), zijn we een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we niet discrimineren in onze werving van nieuwe collega’s en dat we actief op zoek zijn naar een diverse kandidatenpool.

Wij bieden een contract voor 1 jaar voor 28 uur per week met mogelijke verlenging. Het salaris dat wij bieden is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring dat je meebrengt en ligt tussen 3.152,57 € 4.514, – bruto per maand op een fulltime basis van 36 uur per week. Verder behoren tot onze arbeidsvoorwaarden: 5 weken vakantie per jaar, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding (vanaf >10 kilometer), mobiele telefoonvergoeding (afhankelijk van de role), beschikbare premie pensioenverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ons kantoor is gevestigd aan de Naritaweg 135, op 5 minuten loopafstand van treinstation Amsterdam Sloterdijk. Ook bieden wij een hybride manier van werken met mogelijkheid tot thuiswerken.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in het profiel en wil je bijdragen aan de missie en visie van Simavi? Upload je motivatiebrief en CV (in het Engels, max. 4 pagina’s) uiterlijk 6 februari 2022 via our website.

Is dit niet jouw uitdaging? Steun Simavi door deze vacature te delen met je netwerk!

Procedure
De procedure bestaat uit 2 gesprekken, een casus tijdens de tweede gespreksronde, een referentiecheck en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Fernando van der Brug (Manager Private Fundraising) fernando.vanderbrug@simavi.nl.  Of bezoek onze website: www.simavi.nl

We encourage applications from people currently underrepresented, and particularly in senior positions, including: people with an ethnic background in countries where Simavi is working; people of any social and religious background; people living with disability; LGBTQIA+ people.

Only applications that are uploaded via the application hyperlink will be processed. Commercial inquiries or job postings without our consent are not appreciated and accepted.

Because physical and emotional safety of children is crucial for Simavi, we do not accept any form of abuse. Child safeguarding is addressed in our recruitment and selection process.

Simavi_400px

Simavi

Simavi in het kort Al bijna 100 jaar werken wij aan gelijkheid en gezondheid in gebieden waar dat verre van vanzelfsprekend is. Dat doen …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief