In samenwerking met projectpartners in Oeganda willen we een lesprogramma ‘houtbewerking’ op mbo-niveau opzetten. Je zet dat vanaf scratch op voor leerlingen die met een opleiding houtbewerking in Oeganda gaan beginnen. Je geeft in je opleidingsprogramma aan wat deze leerlingen na hun opleiding moeten kunnen. Je schenkt daarbij aandacht aan (veiligheids-)voorschriften, juist gebruik van apparatuur, materialen en gereedschappen. De leerlingen zijn vooral jongeren die door de opleiding te volgen een eigen bestaan/bedrijf willen opzetten. Het is mogelijk om via Email/Zoom/WhatsApp te sparren met de manager van de werkplaats. Op termijn is het mogelijk dat we je uitzenden naar Oeganda om ter plekke het opleidingsprogramma over te dragen aan de docenten. Je kunt deze klus thuis uitvoeren.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste praktijk docent die op inspirerende wijze kennis aan leerlingen kan over te dragen en dit kan omzetten in een opleidingsplan voor jongeren in Oeganda. Kennis van de leefomstandigheden/onderwijs in Oeganda zelf is meegenomen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent goed in staat om bondig en helder te formuleren.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige en uitdagende vrijwilligersfunctie binnen een leuke groep vrijwillige medewerkers. Je krijgt de kans om je kennis en ervaring in te zetten bij een aansprekende organisatie in de non-profit branche. Een zinvolle bezigheid met de kans om de wereld een stukje mooier te maken!

 Interesse?
Kun jij je vinden in het werk van Gered Gereedschap en ben je nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten; mail ons een korte motivatie en cv naar vacature@geredgereedschap.nl. Wil je eerst meer informatie stuur dan een mailtje naar Rieneke Post (rieneke@geredgereedschap.nl). Zij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

 

groen_8

Dienstencentrum Gered Gereedschap

Ieder jaar levert Gered Gereedschap 100.000 stuks opgeknapt gereedschap, dat zijn zo’n 10 zeecontainers vol, aan gemiddeld 80 technische …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief