Word Denktank lid bij Enactus Utrecht!

Ben jij op zoek naar een toffe uitdaging naast je studie waarbij je niet alleen je eigen onderneming kan opzetten, maar ook positieve impact kan maken op je omgeving? Dan ben je bij Enactus Utrecht aan het juiste adres! Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe leden voor het nieuwe Denktank team, wie weet zijn we op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Enactus Utrecht is dé studentorganisatie voor sociaal en duurzaam ondernemerschap. Onze leden zien uitdagingen in maatschappelijke vraagstukken en zetten ondernemerschap in om deze aan te pakken. Studenten kunnen zich aansluiten bij een lopende sociale onderneming of richten in een Denktank een nieuwe onderneming op. Enactus Utrecht is onderdeel van een groot netwerk van Enactus Teams niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld!

 

Wat ga je doen?

Je gaat 8-10 uur per week aan de slag met het Denktank team waarin je met een kleine groep enthousiaste studenten je eigen onderneming gaat opstarten. Out of the box denken, creativiteit en lef komen voor dit team goed van pas. Daarnaast kan je je bij Enactus Utrecht ontwikkelen door middel van maandelijkse trainingen en workshops die worden afgesloten met een gezellige borrel. Zo krijg je de kans een eigen sociale en duurzame onderneming te runnen, positieve impact te maken en een professioneel netwerk op te bouwen naast je studie.

 

Wie zoeken we?

Studenten van alle studierichtingen en achtergronden zijn welkom! Voor maar 12,50 per maand word je al lid en kan je deelnemen aan alle trainingen en workshops en natuurlijk de gezellige borrels en evenementen. Twijfel niet langer en ga naar onze website om je op te geven! http://enactusutrecht.nl/lid-worden/

 

“Bij Enactus ontwikkel je je tot een ondernemende en verantwoorde leider, voor een eerlijke en duurzame wereld”

 

Enactus – goed

Enactus Netherlands

“Wij geloven dat een duurzame en eerlijke wereld voor iedereen begint bij jezelf. Wij geloven in empathie, lef en ondernemerschap. Daarom …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief