Zie jij het toenemende belang van internationale samenwerking in deze tijden van globalisering en klimaatverandering, heb jij talent voor digitale vormgeving en ben jij creatief? Dan is Stichting NICC (Netherlands International Cooperation Collection) op zoek naar jou.

De Stichting NICC (www.stichtingnicc.nl) zoekt creatieve communicatietalenten die het leuk vinden om onze website te beheren en verbeteren en onze zichtbaarheid op sociale media te vergroten. Daarnaast kan je een bijdrage leveren door innovatieve online acties te bedenken en uit te voeren om ons “Vrienden van NICC” bestand te vergroten. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Den Haag. Momenteel is het vanwege Covid-19 niet mogelijk om ter plaatse te werken, maar op termijn hopen we dat dit weer mogelijk wordt. Uiteraard is het mogelijk om de werkzaamheden op afstand te verrichten.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je wil je skills graag inzetten voor een eerlijke, duurzame en transparante wereld
  • Je bezit over goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Je kan overweg met het programma WordPress
  • Je hebt ervaring met sociale media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter
  • Je denkt graag mee om gerichte campagnes op te zetten voor het werven van (zowel inhoudelijke als financiele) steun
  • Je hebt affinniteit met internationale samenwerking (ontwikkelingssamenwerking)
  • Je kan goed zelfstandig werken en je snel dingen eigen maken

Stichting NICC in het kort:

NICC staat voor Netherlands International Cooperation Collection. Stichting NICC zet zich in om ervaringen met internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling transparanter en inzichtelijker te maken. NICC wil ook initiatieven met elkaar verbinden, ervaring aan nieuwe kennis koppelen en discussies daarover bevordereren.  Op deze manier wil NICC een bijdrage leveren aan een duurzamere en meer verbonden mondiale samenleving.

Tijdsbesteding:

We zijn uiteraard blij met alle steun die we kunnen krijgen, maar de ervaring leert dat een minimum van 4 uur per week toch wel nodig is om continuiteit te waarborgen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een leuke, kleine, internationaal georienteerde organisatie van enthousiaste vrijwilligers met ervaring in en passie voor internationale samenwerking
  • De kans om ervaring op te doen en om bepaalde vaardigheden en competenties (verder) te ontwikkelen;
  • Ruimte om je eigen creatieve ideeën te ontwikkelen en mee te denken over de koers van de Stichting NICC;

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact op via info@stichtingnicc.nl

Logo_petrol.jpg

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief