Kan jij goed websiteteksten schrijven en vind je het leuk om je in te zetten voor een goed doel? Wil jij jouw kennis en vaardigheden omtrent copywriting met ons delen en verder ontwikkelen? Ben je creatief, schrijf je foutloos Nederlands en kan je goed zelfstandig werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Over ons

Wij zijn Casa de la Alegría, een jonge, enthousiaste organisatie die jongeren in Cochabamba, Bolivia helpt meer zelfvoorzienend te worden. Hieraan werken we door het ontwikkelen van praktische en sociaal-emotionele vaardigheden bij en met de jongeren. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema’s waar wij mee werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en delen de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Dit betekent voor ons dat wij werken mét onze doelgroep in plaats van alleen vóór onze doelgroep.

De functie

Voor het realiseren van onze doelen in Bolivia en Nederland zijn wij op zoek naar een creatieve copywriter. Onder je taken vallen onder andere het schrijven en proeflezen van teksten voor onze website, en het mee brainstormen over hoe we onze content kunnen verbeteren en passend kunnen maken aan onze doelgroepen. De werkzaamheden kunnen grotendeels vanuit huis plaatsvinden en de uren zijn flexibel in te delen.

Wie we zoeken

Voor deze functie zoeken we een innovatief iemand die ervaring heeft met het schrijven van websiteteksten. Het is belangrijk dat je heldere en duidelijke teksten kunt schrijven zodat de lezer de essentie begrijpt. Je dient regelmatig in de avonduren beschikbaar te zijn, aangezien vergaderingen en overleggen (meestal via Skype) dan plaatsvinden. Ook vragen wij een goede inzet en een proactieve houding. Je kan in deze functie zelf aangeven hoeveel tijd je beschikbaar hebt, en daar je werkzaamheden op aanpassen, maar we verwachten uiteraard wel dat je je houdt aan de gemaakte afspraken. Vanzelfsprekend ben je enthousiast en sta je helemaal achter de doelstellingen van onze stichting. Deze vacature staat open voor copywriters die zich zowel tijdelijk als voor lange termijn voor de stichting in willen zetten.

Dit bieden we jou

De kans om in een jonge organisatie actief betrokken te zijn en een belangrijke rol te spelen in de realisatie van onze doelen. Met professionele begeleiding en coaching ondersteunen wij je in de uitvoering van je werkzaamheden. Tevens bieden we je veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw eigen ideeën.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie, dan kun je contact opnemen met Véronique Everts via veronique@casadelaalegria.nl. Graag zien we je motivatie en cv tegemoet. Meer informatie over Casa de la Alegría vind je op casadelaalegria.nl.

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief