Oxfam Novib brengt wereldwijd miljoenen mensen samen met een gezamenlijk doel: een wereld zonder armoede. We zijn solidair met mensen die in hun bestaan bedreigd worden en met moedige activisten die verandering eisen. En we dagen bedrijven en overheden uit om ongelijkheid en onrecht aan te pakken. Ook in Nederland.

 

Informatie

Deadline:  30 January 2022 (midnight, CET)
Unit:  Media & Digital Engagement
Department:  Engagement
Locatie:  Den Haag, Nederland
Salarisschaal:  709
Aantal uur:  36 uur per week

 

Wij staan achter de mensen die strijden voor gelijkheid.

Welke ‘Content Producer’ komt ons team versterken?

 

Dit ga je doen

Als content producerben je verantwoordelijk voor het maken van content voor al onze online en offline kanalen. Je verbindt afdelingen, doelstellingen en mensen door het gezamenlijke doel voorop te stellen. Je ziet targets als een welkome uitdaging en draagt met aansprekende verhalen aantoonbaar bij aan doelstellingen op inkomsten, supporters en een sterk Oxfam Novib merk.

 

Wij geloven dat elk aspect van ons werk tot een positief resultaat kan leiden. Deel jij onze visie? En wil jij de uitdaging aan gaan? Dan biedt deze functie jou en uitstekende uitdaging.

 

De Media & Digital Engagement unitheeft de regie over alle communicatie van Oxfam Novib en beheert en implementeert de merkstrategie. Zo draagt de unit bij aan de groei van onze achterban en de activatie van ons merk in Nederland. We proberen het publiek bewuster te maken van de onrechtvaardigheden die ongelijkheid en armoede in stand houden, en steun te mobiliseren voor verandering. De Unit coördineert al onze communicatiekanalen en -platforms, en digitale, gedrukte AV-productie.

 

Dit ga je doen

 • Je implementeert de content strategie en vertaalt die in pakkende, activerende (beeld)verhalen. Je legt de lat hoog en weet wat er onderscheidend is in de markt
 • Samen met je collega’s coördineer je de productie van content (beeld, video en tekst) functioneel aan over alle publiekskanalen op de Nederlandse markt (online en print)
 • Je werkt zeer nauw samen met senior specialisten in andere de teams op digital, acquisitie, loyaliteit, story gathering, persvoorlichting en campagnes

 

Dit neem je mee

 • HBO of BA opleiding behaald in een relevante studierichting (bij voorkeur journalistiek of communicatie)
 • Minimaal 4 jaar relevante (werk)ervaring opgedaan, en hebt aantoonbare kennis van ontwikkelingssamenwerking
 • Projectmanagement-vaardigheden ontwikkeld en projecten uitgevoerd
 • Resultaten behaald op het gebied van contentmarketing, campagnes en lead- en donateur werving
 • Laten zien dat het werken aan een sterk merk hoog in je vaandel staat
 • Uitmuntende schriftelijke vaardigheden ontwikkeld in zowel het Nederlands als  Engels
 • Ervaring en kennis van de Nederlandse samenleving in al haar diversiteit en online communities. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een bi-culturele kandidaat
 • Sterke communicatie- en adviesvaardigheden
 • Je onderschrijft van harte Oxfam Novib’s waarden en missie

 

En dit krijg je van ons

Een enthousiast en betrokken team van creatieve collega’s. Een contract van één jaar (inclusief een proeftijd van één maand) met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is gevestigd in Den Haag, Nederland. Oxfam streeft naar een eerlijk en concurrerend loon- en voordelenpakket dat gerechtvaardigd is voor onze donateurs. Deze functie is ingedeeld in schaal 9. Het bruto salarisbereik ligt tussen de € 2.911,- to € 4.479,- op basis van 36 uur per week.

 

En nog even praktisch

Meer weten over de functie? Neem contact op met Stefan Verwer, manager Communication & Digital Engagement. 06 23223414; stefan.verwer@oxfamnovib.nl

 

Klik hier om te solliciteren

 

Extra informatie

 • Alleen sollicitaties die vóór de sluitingsdatum en via ons recruitmentportaal zijn ingediend, worden in behandeling genomen.
 • Er wordt alleen contact opgenomen met sollicitanten die in overweging worden genomen voor een functie.
 • Je bent in het bezit bent van een geldige werkvergunning.
 • Oxfam streeft ernaar een diverse mix van getalenteerde mensen aan te trekken die onze normen, waarden en principes delen en zich inzetten voor het voorkomen en uitroeien van elk type wangedrag, inclusief seksuele intimidatie, uitbuiting en misbruik, elke andere vorm van machtsmisbruik of gebrek aan integriteit en financieel wangedrag. We zetten ons in om het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen te bevorderen. Er wordt hoge prioriteit gegeven aan ervoor zorgen dat alleen degenen die onze waarden delen en demonstreren, worden aangeworven om voor ons te werken.
Oxfam Novib-logo

Oxfam Novib

Oxfam is a global movement of people working together to end the injustice of poverty. This means that we tackle the inequality that keeps …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief