Ben jij op zoek naar een uitdagende (starters)baan (0.8fte) bij een sociale onderneming? Een baan waarmee je jezelf ontwikkelt én mensen bij elkaar brengt? Zoek dan niet verder en kom het team van Careibu versterken!

Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiast, positief en betrokken teamlid dat de missie van Careibu deelt en alles uit de kast haalt om onze community zo goed mogelijk te helpen. Je bent communicatief vaardig, behulpzaam, houdt van persoonlijk contact en schrijft foutloos Nederlands. Je werkt secuur, bent altijd vriendelijk en kunt snel schakelen. Van a tot z blijf jij betrokken bij een match. Kortom: jij zorgt voor onze community!

Jouw dagen zijn afwisselend door de uiteenlopende werkzaamheden:

 • Klantcontact met onze community (telefoon/e-mail/online chat);
 • Actief meedenken over verbetering van de klantervaring;
 • Onze Cupido: de juiste matches maken tussen studenten en aanvragers;
 • Allround administratieve taken.
 • Omdat wij een bedrijf zijn met jonge mensen, staan we erg open voor jouw ideeën en inbreng. Wij zoeken dus een zeer initiatiefrijk persoon die graag meedraait in een ambitieus en energiek team.

  Omschrijving bedrijf
  Bij Careibu draait alles om ‘sociale zorg’. Onze missie is om alle generaties in de samenleving te verbinden en studenten een sociale bijbaan of vrijwilligersfunctie te bieden. Onze studenten werken als OppasStudent, PoetsStudent of via senior&student. Daarnaast hebben we Stichting senior&student opgericht, voor de senioren die de hulp niet zelf kunnen betalen. Al 30.000+ studenten en 12.000+ aanvragers hebben zich bij onze community aangesloten.

  Wat bieden wij:
  Een leuke en creatieve werkplek in ons kantoor aan de Asterweg in Amsterdam-Noord (al wordt er nu natuurlijk voornamelijk vanuit huis gewerkt). We zijn een groeiend bedrijf, volop in ontwikkeling en volledig gefocust op social impact. We bieden veel ruimte voor en hechten waarde aan eigen inbreng en initiatief. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring en maximaal €1820,- bruto bij 0.8fte, exclusief 8% vakantietoeslag.

  Interesse?
  Mail voor vragen of om te solliciteren (motivatiebrief + CV) naar desiree@careibu.com. Solliciteren kan tot 3 augustus 2021.

  Untitled design (2)

  stichting senior&student

  Branche: Dienstverlening

  Asterweg 20K5
  1031HN Amsterdam
  Netherlands

  Profielpagina

  Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief